.....

Jag har aldrig känt så här mycket hat förut!
Det är första gången jag ens hatar någon.
Jag hatar dig, jag hatar dig så jävla mycket.

Ingen rubrik

Ibland undrar jag bara vad fan alla förväntar sig av en? Jag tänker inte en medverka i det här längre! Vet ni hur drygt det är och hur mycket det tar på ens krafter? Jag har sagt allt jag har att säga, mer kan jag inte göra? Jag tänker inte ställa upp på något jag inte vill.. Jag har de jag behöver, och jag behöver inget mer, varken hiss eller diss, något bra eller dåligt. Jag stuntar fullständigt i hur det blir. Jag har gett upp, eller.. det gjorde jag nog för längesen, bara att några inte insett det förrns nu. S-Y-N-D-! Jag klarar det utan eran förbannade hjälp, och jag tänker inte hjälpa till heller. Förstår inte varför jag ens lägger ner tid på att skriva om 'et. men det är så drygt så jag måste nästan!

Lite ANNAT:

Var ju på bio idag, såg den där stjärnor i taket, den var rätt bra faktiskt. Var där med, angelica, elin, sara, danielle, linda, jennie, erika och beatrice! Så vi var några som härjade typ hela tiden. Innan fimlen började gick jag och erika till pelles kiosk och köpte mat, jag en korv och hon köpte en toast, haha! Sen när vi skulle gå in på biografen skrämde vi skiten ur alla utom elin, angelica och linda! Det var roooligt!

Hejdå

Man glömmer att man trivs med livet ibland !

Ladda ner Lars Winnerbäck - Nån Annan
Och sök upp lyrics på google..  Jag älskar låten, den får mig att inse saker!




Jag har nyss suttit och lagt upp en plan för mitt liv! Ja det kanske låter lite sjukt, för jag antar att det är ödet som bestämmer, det har iallafall varit så den senaste tiden! Men Iallafall, så hoppas jag att jag kommer in på elprogrammet, det kommer jag säkert inte göra, eftersom jag inte har världens bästa betyg, men har ju hela våren på mig att bygga upp dem! Så det får jag satsa på, annars valde jag ju två andra linjer, som jag skulle kunna tänka mig! Sen efter jag gått ut gymnasiet ska jag åka till USA, innan också faktiskt, men där ska jag gå ut och leta efter en karl som jag ska gifta mig med, sen ska jag flytta hem till honom och så vipps så bor jag i USA, väldigt genomtänkt plan, yes! Har också tänkt att packa ner Patrica, Elin, Angelica och Emmy resväskan.

Nu blev jag och längta något otroligt till sommaren, och allt roligt jag ska göra med Patricia, allt vi har planerat! Sen Peace And Love med mina horor, och Volbeat! Nej vafan nu längtar jag söööönder!

Imorgon blir det bio som jag redan har nämnt, på lördag ska jag kanske leka med Patricia, det känns som det är något annat jag ska göra då.. Ni vet hur det kan bli.. Men hoppas inte det iaf, så jag kan umgås med pattlisa och kanske åka hem till hennes pappa och leka med bilbanan, haha så jävla kul!

Föresten så ägde jag Patricia idag på bowlingen, haha! Så jävla kul när jag störde henne, så hon sköt i rännan typ 8 gånger i rad, Det gick iallafall bra i början när vi käkade godis, haha :)

sköt dig själv och skit i andra .

Det är precis vad jag ska göra!



IMORGON ska jag skaffa nytt gymkort, för det gick ut idag.
Jag börjar bli förkyld, eller jag är som fan på kvällarna och mornarna!
Idag tog min ena katt en fågel, så när jag kom hem låg det en blodig fågel på trappen!
Innan det så gymmade jag!
Imorgon ska jag och patricia bowla i stan, ska äga patricia, puss!
fredag ska jag på bio med angelica och elin m.m.
Imorgon har jag prov, så måste lästa lite nu hejdå!



Jag känner lukten av polis ...


DU KAN DRA ÅT HELVETE DIN JÄVLA IDIOT, HAHAHAHA! Du är fan i mig inte riktigt klok, och du ska vara skolans ansikte utåt? dig ska vi fan se till så du försvinner, du är så jävla dum i huvet, usch vad arg jag är! Usch vad sur jag blir, asså köp nya kläder ...... du är INTE pålitlig, har lust o kalla dig för massa olämpliga saker just för tillfället, men det kan jag göra imorgon irl! Jag känner lukten av polis...


Hemma hos Angelica !

Hej hopp, sitter hemma vid Angelica, åkte med henne hem efter skolan, inte hunnit gjort så mycket, men vi har iallafall ätit kladdkaka! Haha.

Det var lite hårt att gå till skolan idag, måste jag säga! Att vara där och bara gå runt när ingen vet vad som har hänt under heelgen! Det har varit en tuff helg, och det känns som om att veckan kommer bli tuff också. Men jag o mina vänner löser det tillsammans! Hoppas jag verkligen, det spelar stor roll det som har hänt, men det förändrar inte hur mycket jag älskar dig, och jag kommer alltid, ALLTID finnas för dig, och jag hoppas att du förstår det!


s o r g - k ä r l e k


Allt som vi sa då, tänk att man kunde säga så. Nu har jag gått den vägen igen, men det var inte samma sak. Saknar någon vän! Jag önskar att det vore nån annan, jag anar vem .. Men jag vet inte än!



Jag har lärt mig en hel del saker under denna helg, både bra och dåliga! Men nu vet jag iallafall vad jag ska göra för att förhindra saker som hänt, och jag kan fan säga att alkohol kan ta sig någonstans, jag ska bli nykterist, det är inget jag bara säger, jag menar det också! Det är inte värt det för fem öre!


Jag älskar dig så mycket! Jag kommer alltid finnas där för dig.


Mår fortfarande inte så bra, det känns som hela scenariot går i replay, hela tiden i mitt huvud.


Tell me why my sun is always darkened into rain

Har inte varit den bästa dagen i mitt liv kan jag ju säga utan att jag behöver ljuga.
Vakna runt elva kanske.. Somnade vid fyra i natt! Jag åkte iallafall hem till angelica vid tolv/ett.
Har inte så mycket mer att skriva, förutom att det är elins födelsedag idag. Grattis, vi älskar dig!

I'll be gone and lost forever, and you won't know why ;;


Jag vet inte vad jag ska skriva ... vet inte ens varför jag har öppnat ett nytt inlägg! Det jag vill skriva, kan jag inte skriva, får inte ens fram orden ur min mun.

Jag är så jävla rädd så det finns inte, jag kommer alltid se dig framför mig, den bilden kommer aldrig försvinna. Orden du sa ekar fortfarande i mtt huvud. Jag skrek men ingen hörde. Varför kom ingen?

Jag sitter här med tårar i mina ögon, vet inte vad jag ska säga eller skriva...

elin penis !

Hej, jag saknar Elin Daghäll mest! Känns som om det var tusen år sen vi hängde sist ju!


Du kan va <3

hos patricia !

Tjenare, var ju till borlänge idag med patricia och lina, fick gå upp klockan fem för att hinna med bussen, drygt kan jag lova! Men det funkde ju. När vi kom till haga fick vi hänga med ettorna på räddningstjänst till "bysjön". Var väl typ tråkigt, dom gjorde ju inget bara plugga typ, repeterade en massa så vi hade ju lagom kul. Vi bestämde oss iaf för att sluta efter lunch. Vi gick på kupolen hela dagen, var skit kul faktiskt, sen åkte vi hem!

Och nu sitter jag hos patricia och vi har nyss bakat kladdkaka, och jon bjöd på as go mat :)
Ska sova här inatt, pusshej!

shut up ?


Hej, kom nyss hem från stan, var som sagt där och gymmade med min mamma, var väldigt drygt idag, springbanden var upptagna så fick börja med att cykla, vilket jag tycker är tusen gånger jobbigare, men det gick bra! Sen körde vi igenom alla "saker" inne i "sak" rummet, iallafall dom vi har. Ska också fixa papper på fredag så jag kan få mitt nya gymkort eftersom det går ut den 28 jan! Innan gymmet hängde jag på stan med putte som köpte ett äpple åt mig, det tyckte jag var snällt!

Imorgon blir det borlänge och haga gymnasiet med lina och patricia, får se hur det är då! Ska snart välja linje och det lutar ganska så skarpt åt ett håll, så äre det minnsan!


vi glider runt i sommaren.
längtar till sommaren

skola . .


Hellu, sitter i datasalen med patricia, grönberg, patrik, alex och jakob, killarna är as dryga! Dom spelar typ och så skriker dom.. Haha! Fyfan det blir värre och värre tamefan! Idag fick vi iallafall våra klasströjor, bruna med rosa text, så jävla coola är dom! Typ alla tjejer tog Medium, den är SKIT stor, men skön!

No lektionen med lena var chill, vi fick sitta ute i korridoren och typ snacka, mycket bra! Och nu har vi hål timme, sen matte och senare elevens val, dans ju! Så kul är det!

Efter skolan tar jag bussen in till stan och gymmar med mor min, det blir skönt !


Don't try to make it better, you'll only make it worse

aaaw ! <3



Elin och Angelica är fina, det blir säkert hämnd! Älskar er <3



Fan va små ni ser ut,  men ni är söta!



Elin in action!



Var det då vi skulle till blg och vi var tvunga att ha negerbollar med oss? <3

tisdag !

Heysan, sov hemma hos tess inatt med patricia, sanna och jossan! Det var skit kul, började med att jag och patricia kom till stan med sex bussen, vi gick typ direkt till sole mio och beställde en varsin panini, tess hängde med ner dit också så hon åt lite hon å! Efter det gick vi upp till lägenheten igen, sen kom jossan efter ett tag också, så vi blev 5 styckna hemma hos tess! Vid en elva halv tolv skulle vi göra pannkaka, haha, sanna och tess stod och blanda den där smeten, sen skulle dom ut och typ göra något! Så jag och patricia skulle steka dom där pannkakorna,  det gick ju inte så bra eftersom plattan inte var på.. Patricia och jag fick typ lite halvt damp och undrade hela tiden varför det inte hände något, så vi skyllde på att smeten var inte som den skulle.. När sanna och tess kom tillbaka så sa vi att det inte funka, och då börja dom kolla om dom hade haft i allting, och det hade dom! Sen börja sanna steka en pannkaka, och så fråga hon oss om vi hade knappen på off? Patricia ba ; jaaa! Haha, det var skit kul! Dom mobbade henne ett tag, mej med kanske? eller jag visste ju att den var på off, hahahaha kan vi ju leka ;) 

Sen skulle vi åkt ut på en liten spökjakt, men det blev inget eftersom jag och patricia fegade ur, haha, fett läskigt ju! 
Dom andra åkte iallafall iväg, men kom tbx ungefär lika snabbt, dom bestämde sig för att göra de någon annan dag, så vi fortsatte kvällen med lite gh! Sen hade vi en massa mer kul, haha tack för den bästa måndagen på länge :)<3

Idag så var jag och patricia och kollade på elprogrammet, vi hade faktiskt väldigt roligt, men ibörjan höll vi på att somna.



 

ställ dig på alla fyra ?

Helt okej slö dag, inte hänt så mycket. Som ni vet har jag kollat klart på gossip, så efter det hände det inte så mycket. Varit ute och gått med mamma, våran vanliga vända på 1 timme och 10 minuter, lagom promenad tycker jag. Skönt att få lite frisk luft för en gångs skull. Imorgon är det skola, måndagar är som vanligt dom segaste, efter skolan ska jag hem, packa. Sen åker jag och patrica till hennes syster i ludvika och sover där, innan ska vi hinna med att gymma, blir bra det! Ska ju till EC och kolla, så bäst att man sover i stan då medans man ändå har chansen? Sist jag sov där var jag vi ju pigga som fan patricia, ett minne jag aldrig glömmer! 


det känns fel, men jag är nyfiken på at ta reda på mer om dig.. träffas?

I am your hardstyle baby

Gosssip

Nu har jag kollat klart på gossip girl säsong ett, är nöjd! Tycker att serien är bra, fast liknar ju oc och one tree hill väldigt mycket, rika och fattiga som blir tillsammans, typ! Allt har typ samma syfte. men jag tycker det är bra iallafall..

Måste göra min engelska uppsatts, drygt! Ska nog redovisa den imorgon. På tisdag ska jag och patrica kolla in elprogrammet hela dagen, blir intressant, och på torsdag ska jag, patricia och lina till blg och spana in räddningstjänstgymnasiet! Det blir väl kul, ta med sig pengar så man kan gå på kupolen efter åt bara! Nice!


VI SES

Helgen!

Fredag: Åkte till borlänge med Patricia, hela "resan" började med att busschaufören hade DAMP! han var typ 10 minuter försenad så vi insåg ganska snabbt att vi inte skulle hinna med bussen till ludvika, men vi trimma iallafall lite med honom, eftersom det står i busstidtabellerna att man ska hinna med den bussen .. men tydligen inte! Vi hoppade iaf av i björnhyttan där vi skulle ha klivit på den andra bussen, vi fick ringa patricias syster som kom och hämtade oss efter kanske 15-20 minuter, så vi hann gå rätt så långt, kallt var det också! Men vi kom iallafall fram till stan och hann med blg bussen. Den här gången hade vi faktiskt kul som fan, och patrica tappade inte en enda tand (; haha!

När jag kom hem satt jag mig vid datorn och såg att angelica anonserade om att hon ville att någon skulle komma dit och leka med henne, så det gjorde jag! Ungfär samtidigt som vi bestämde det fick jag ett sms ifrån emmy som undra om jag vill med ut och lite, men sa att jag skulle till grangärde.. Då blev jag erbjuden skjuts, så åkte med dom dit. När jag kom fram sprang jag in och fråga om Angelica skulle med och åka lite, så vi åkte typ runt hela grangärde och nyhammar och hade kul! Har nämnt det förut, men görn det igen, Nilles bil är grym!

Lördag: Vaknade upp som angelica, åt frukost, satt en liten stund vid datorn och hängde, sen gick vi in på hennes rum, jag kollade på gossip girl och angelica läste! Såg tre asvnitt då, sen gick vi till datorn, efter de fika, och så datorn igen, haha :) åkte hem vid 17! jag fick låna hennes gossip box 1, så kollade från typ halv sex till 2 på natten, så nu har jag bara 3 asvnitt kvar som jag tänkte kolla klart på snart. Det är en aning beronde framkallande, men det är allt sånt där!

Skulle ha gått ut md emmy och nilsson, men jag KUNDE inte skicka sms till henne! Det kom upp sådär typ "vill du skicka igen" och det gick inte hur mycket jag än tröck, och det SÄMSTA var att det försvann pengar iallafall, även fast dom inte kom fram! Irriterande.


Söndag: Vakande nyss!


Jag tror jag ska, det kommer bli fett nice ;>

piercing eller inte ?

Just nu sitter jag hemma och är arg typ. På något jag inte vet vad? Livet i guess.. Och när jag tycker att livet är surt så brukar jag alltid sitta och ta bort bilder på datorn, eller bilder på min bilddagbok. Funderade nyss på att ta bort min blogg också för ingen läser den iallafall, inte för att jag skriver för andras skull, skriver för min egna skull! Men orkar inte sitta och skriva stora jävla uppsattser hela dagarna, För det finns oftast inget jag kan skriva om eftersom det aldrig händer ngåot här och det är anledningen till att jag fråga magnus leth om man kunde gå elprogramet i västerås, det kunde man typ om komunerna gick med på det, men får betala boende själv, funderar på att söka faktiskt, orkar inte bo kvar i den här hålan, finns ändå inget att göra.. ingen man kan umgås med typ!

Sen medans ändå jag är på gång med allt negativt, så funderar jag starkt på att ta ur min piercing, vill men samtidigt inte. Det är typ en del av mig, men hm samtidigt inte! Det är inte speciellt naturligt med en jävla kula typ i hakan! Så får se om jag tar ut den, isåfall har jag typ två oanvända piercingar (sen typ 2 använda) som nån med piercing kan köpa!

Orka allt jävla skit, jag hatar skolan och den jävla idioten som kom på ett liv kan hänga sig eller något. Trött på allt, jag orkar verkligen inte bry mig i något. Just nu vill jag bara vara ensam


gym !


Hej, idag i skolan var det väl chill! Har hemkunskap den här terminen, hamnade i samma grupp som cissi och david.. Helt utan tvekan den sämsta gruppen, vi suger typ! Men idag fick vi planera vad vi skulle laga för mat, så skrev upp massa på ett papper vad lotta skulle köpa till oss.. Vi ska göra något med vegetariskt, köttfärs, fisk och korv! Jag ville göra bläkfisk på fisken, lotta tyckte det skulle vara kul, men david ville inte så det blev inte det! På vegetariska tog vi tacos, med typ vegetarisk köttfärs? Jaja det blir nog bra. Sen var väl dagen bara allmänt seg ju!

Efter skolan åkte jag och gymmade med patricia, var verkligen as längesen vi var där nere, inte på hela lovet! Måste också köpa ett nytt gymkort eftersom mitt går ut i slutet av januari, så ska ha ett år till! Det är nice efter man har gymmat, man känner sig typ .. bättre! Efter det gick vi iallafall till sole mio och käkade ost&skink panini, vi var hungriga så vi käkade upp hela utan att knappt bli proppmätta, det har aldrig hänt förut! Men gott var det iallafall.. Sen tog vi en sväng ner till nån patricia känner som kirrar biljardrum, typ, coolt iallafall! Sen tog vi 18:25 bussen hem,  åkte runt grangärde och nyhammar för orkade inte hoppa av i finnsviken, var ändå så skönt att sitta på en varm buss och dunka volbeat, höh!

En grej som suger är att vi har för test på nationella på torsdag, 2 timmar och 50 minuter ska vi sitta och skriva en uppsatts.. Men det får gå som det går! Sen nästa vecka ska jag redovisa mitt engelska "arbete" sen på fredagen är det prov, geografi och det handlar om afrika? Känner mig så där lagomt insatt.

MUSIK !!

Här är lite musik som jag lyssnar på just för tillfället, typ som favorit låtar? ;)



BIG HEART

counting all the assholes ..

Hej, seg söndag ohja!  Men samtidigt rätt chill, har bakat en kaka. Läst om bijetter till kvalserien, Leksand! Sen typ har jagh skit svårt att bestämma mig för om jag ska gå på metaltown eller peace and love? Disturbed kommer ju till metaltown.. Volbeat kommer till båda två, så det gör inget! Sen nu är jag och elin pepp på att dricka vodka lite oftare, haha! Yes!

Jag känner inte för att skriva nå mer nu, så det gör jag inte! ska ut med mor min på två varv runt sunnansjö... 8 km vettu! PUSS

trött , eller ?

Gårdagen blev rätt lyckad tycker jag, började med att jag, emmy och elin satt hemma hos elin och glodde lite på datron. Tex asgarva åt bilden jag la upp i förra inlägget. Haha! Vid typ 21:00 kom patricia, pontus och alex till elin, minns inte så mycket vad vi gjorde men det var kul, haha! Sen när dom åkte hem gick vi ut en sväng, pratade lite osv! Haha, sen när jag kom in igen började jag prata med christer (elins pappa) om ulf lundell, minns inte ett skit om vad jag sa! Minns bara att vi pratade om när han var född, och att han hade träffat ulf lundell en gång.. typ! Ja, lite konstigt. Sen gick typ emmy hem och vi gick och la oss. Men mådde rätt illa och kunde inte sova så jag gick hem till mig och la mig. Sen vaknade jag idag vid 12.

Idag har jag bara segat, inte orkat gjort speciellt mycket mer.. skulle kollat på pippi på rymmen med mamma, men somnade typ i slutet, då var väl klockan kanske 15. Tror jag aldrig har ätit och druckit så mycket som idag, fyfan!


Haha, men kul var det igår! jag och emmy har en halv absolut kvar vi kan dela på nån fest snart?


HAHAHAHAH!!!

KLASS 5. SUNNANSJÖ SKOLA, 2005, SNYGGA!



feeeest idag !

Hem till elin idag, det blir kul som fan, även fast christer är hemma :)


Åkte till stan idag efter skolan, fikade på bk, kladdkaka och coca cola! sen drog vi hem till jimmy och hängde typ. Sen hem till tess lite, sen hemköp och köpa groggvirke, mja!

Händer det något speciellt imorgon?:)


drama queen


Skolan idag var skit kul, haha.. Nej det var den inte, men det var kul att träffa allt folk igen faktiskt, eftersom jag trivs nörd bra i min klass så är det alltid kul typ att träffa dom igen, jaja!


Nu ska ni ta er tid att lyssna på denna lilla sång, jag tycker den är äckligt bra, woho!




Imorgon ska jag hem till elin, och där händer det roliga saker, kul! puss på det :)


darkness ..


Kul dag med patricia <3


Hatar att skolan börjar imorgon, dels för att den suger, och dels för att du kommer vara där, tror det är det värsta? Jag orkar bara inte med allt jävla diss, du har fan ingen anledning ens! Och är det svårt att säga som det är? Inte ett jävla ord. Har sån stor lust att bara skita i dig precis som du skiter i mig. Men det är så jävla svårt att bara sluta bry sig? kan du inte ge mig några råd, för jag vet inte.. men är det såhärdu vill ha det så OKEJ! Lågt



kul då ,

Tja, idag har jag ju inte haft så där överdrivet roligt om man säger så, har inte gjort något förutom att kollat på 4 avsnitt av oc. Patrica skulle ha kommit hit men så blev det inte för hon hade ingen skjuts ;/

Jag saknar elin som en tok! har inte sett henne sen typ i torsdags! och det är hundra år sedan ju!

men vi får hitta på något i helgen, höhöhö för då kommer DU till sunnansjö, du kan va sunnansjö!

åh saknar ;(

Satt och kollade igenom mina bilder på datorn och hittade dom här bilderna, usch vad jag saknar det! Fyfan va kul vi hade, började dagen med att vara i skolan och ha skit kul med patricia och emmy utanför musiksalen. Vi lånade dom rosa och blåa hattarna av våran musiklärare, tog med dom hem och allt! Vi spelade in en liten video när vi sjunger och den ligger ute på youtube, vi tog en massa kort den dagen när vi posa med hattarna, fyfan va kul det var tjejer. När vi kom hem från skolan duschade vi och fixade, åkte och hämta patricia, satt där ett tag för att vänta på patrik och tom, vi skulle möta dom vid rossa, där åt vi! Kalle skicka sms och fråga vart vi var någonstans och då svarade jag ju rossa!Sen när vi skulle åka hem åkte alex förbi med moppen och skulle stanna och sladdade till, vi var helt galna och sen åkte vi hem, på vägen mötte vi tobias och kalle som var på väg till rossa för att ja äta mat, så vi åkte förbi varandra och vi tyckte det var skit kul. patricia, cissi, patrik, tom, patrik och jag åkte iaf till sunnajsö, alex skulle fixa något där. Putte var segast på att köra moppe så alla kom dit före honom, sen i korsningen i sunnansjö skulle cissi svänga och då slog stödet i och jag trodde jag skulle kissa på mig! Sen stod vi nere vid kiosken ett tag. Sen åkte vi hem till cissi. Fyfan va den kvällen var rolig, det är något jag aldrig i mitt liv kommer glömma, allt kändes så perfekt och vi hade så roligt alla tillsammans. Även fast det blev lite gråt hit och dit men det löste vi, haha!










söndag ..


Idag var jag och cissi till borlänge, köpte typ två t-shirtar på jc, sen en skjorta, sen hitta jag väl lite mer men orkade inte! haha, har iallafall 900 kvar på kupolen, eller 700 eftersom cissi lånade (: så får åka dit snart igen och handla upp dom!

Vet inte vad som händer mer idag, söndagar är som vanligt sega, får väl sitta hemma och kolla på tv eller något, ute kan man iallafall inte vara, kallt som fan är det! fast .. blev sugen som fan på att spela hockey, men då förfryser man väl typ!


sköönt vinst ,


så jävla skön vinst för sverige, haha! mattias tedenby är ju lätt bäst med klubban, fyfan va snyggt det var, blev helt svettig när jag såg det! Haha låter som ett jävla fån, men jag tycker om hockey.. ahhahahaha! Åkej!



Iallafall, spela lite hockey idag, inte sååå länge, fick ont i fötterna.. Men så är det jämt! Men det var kul jag vann en tävling jag körde mot min pappa, haha fast vi hann inte klart innan jag ville åka hem, för jag hade ont och det var sjukt jobbigt, man ska typ inte anstränga sig 1 månad efter man haft körtelfeber, men iallafall.. ja!

HOJ

hockey ?

Idag vill jag spela ishockey för det var längesen, och igår skulle jag ha gjort det.. Men då spolade dom isen, efter det var jag sur i ca 1 timme och satt hemma och skrek på mamma, men hon höll med!



Men idag om padre vill hänga med ner så jävla ska jag åka! jag ramlar typ aldrig, bara när jag har dom där skydden på skridskorna på, det gjorde jag iallafall förra året, utan för rinken och slog i armbågen så den va blå i flera år!



Skrattar lite fortfarnade, haha ja!

¨ säger:

haha limpa och avslagen fruktsoda, de va inte så gott haha xD

cissi .. / Natalie <3 säger:

hahahah vadåra?

¨ säger:

fruktsodan smaka skit, aahha

cissi .. / Natalie <3 säger:

ahah inte bra

¨ säger:

hitta pepsi

cissi .. / Natalie <3 säger:

är han ända där borta?

cissi .. / Natalie <3 säger:

haha skoja

¨ säger:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

¨ säger:

det där var fan kul <333

cissi .. / Natalie <3 säger:

hahahha

(cissis katt heter pepsi)


glad att jag har er .


Jag är så glad att jag har mina vänner, ni är superbra och jag ska göra allt jag kan för att få er att må bra när ni inte mår bra, när allt går snett osv. Jag vill vara en vän man kan lita på och en vän man känner att man kan prata med och säga allt till.. Jag är evigt tacksam över att jag har er, och ni vet vilka ni är!

Och cissi, även fast det varit lite cp på senaste tiden, så vill jag att du ska veta att det spelar ingen roll hur jävla illa det kan vara, för jag kommer alltid att älska dig och finnas för dig. Gick inte en sekund när vi "bråka" att jag tänkte på dig och alla minnen... Jag kanske förnekade det till andra.. men sanningen var den att jag ville bara att du skulle ge mig en chans att få finnas för dig. Jag överreagerade flera gånger och det var fel av mig, det vet jag och kommer ångra det länge. Men hoppas allt blir som vanligt, eller hm det kommer inget bli, men vi kan iallafall göra vårat bästa Hoppas allt löser sig för dig!<3

Elin daghäll, du och jag har kommit varandra närmare nu under december, vi har nog aldrig pratat så mycket som vi gör nu, jag är så himla glad att jag har dig. Du är absolut värd det bästa elin, det är du så jävla värd! Jag finns alltid hos dig när du behöver mig, alltid annars också! Du är en av mina närmaste, jag är DIN brandman! Jag älskar dig!<3

Angelica thomsen, är fortfarande väldigt ledsen över att vi åkte ifrån dig på nyår! Det var sjukt elakt jag vet. Men den dagen du bestämmer dig för att inte vara sur/besviken på mig längre, så vill jag att du ska veta att jag gör verkligen allt för att gottgöra det. Jag älskar allt med dig, vännen! Jag älskar din familj och när jag är hemma hos dig känns det som om jag är en i familjen, ni är så underbara alla tre. Vill bara att allt ska vara som vanligt, du är en sån sjukt bra vän.<3


Okej, fick lite skriv kramp, förlåt! men jag älskar er andra också ! <3


suger, lite lite.


* Heej heej, var ganska längesen jag skrev ett riktigt inlägg, vet inte om det här kommer bli något heller för jag har inte så mycket att skriva om. Jag har iallafall inte gjort speciellt mycket idag, sov till halv två. När jag vakna ringde jag mamma och sa åt henne att köpa ben & jerry's. Så det gjorde hon, har väl ätit de hela dagen och vid halv åtta gick jag och cissi ut och prata lite om allt.. Känns skönt att vi pratar igen iallafall!



Nu ska jag ladda ner fler låtar med ff5, dom var sjukt bra elin, tack för det lilla tippse, eller vad jag ska kalla dett! :)


fredag, ingen fest ;/

DAGENS

Humör: just nu, sur och sär.

Plus: ben & jerry's!

Minus: dom spolade hockeyplan när jag skulle åka, fick hetts!

Låt: family force 5 - party foul, elin tipsa mig om dom typ!

Planer: prata med cissi.

Dagens drog: musik och ben & jerry's.

Dagens måste: ingen aning.

Saknad: alkohol, haha.

Frisyr: morgonfrissa, haha fortfarande.

Klädsel: mjukisbyxor och en stor tröja typ.

Önskan idag: inget

Ser fram emot: fest.


snart såå ,

Tja, igår blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det blev iallafall fest i ludvika till slut, vi hade sjukt roligt och jag höll tal, tyckte jag gjorde det rätt bra! Haha.

Idag ska jag följa med angelicas pappa och patricia till brandstationen i ludvika för att träffa thomas fältsjö, han som är typ sveriges starkaste brandman i armbrytning typ... han är typ sveriges bästa armbrytare, för veteraner, mamma står lite och hjälper mig för jag har knappt sett karln! Men det blir kul iallfall.

Men nu ska jag äta mat, gott.

RSS 2.0