Söndag

Far min har fixat med min bil i tre dagar, jag tycker det är bra att jag har en pappi som tycker om att hålla på med bilar. Den har i alla fall blivit ungefär 100 gånger snyggare än va den va innan! Jag tycker om den mer och mer för varje dag som går, haha, vadfan? 

Tänkte ju kolla på film på tvn, men vart är mina glasögon då? Jo hos Angelica, som vanligt.

I really fucked it up this time. Didn't I, my dear?



weep for yourself, my man,
you'll never be what is in your heart
weep little lion man,
you're not as brave as you were at the start
rate yourself and rape yourself,
take all the courage you have left
waste it on fixing all the problems that you made in your own head

but it was not your fault but mine
and it was your heart on the line
i really fucked it up this time
didn't I, my dear?

tremble for yourself, my man,
you know that you have seen this all before
tremble little lion man,
you'll never settle any of your score
your grace is wasted in your face,
your boldness stands alone among the wreck
learn from your mother or else spend your days biting your own neck

but it was not your fault but mine
and it was your heart on the line
i really fucked it up this time
didn't I, my dear?

EN AV VÄRLDENS BÄSTA LÅTAR.
tack och hej.

Min gubbe.


Min Nicke kom hem idag.

If I survive then I'll see you tomorrow

Idag har varit en bra dag, röck bort ett skäggstrå som jag hade, det var väl kul? Hur får man skägg bara sådär? Okey, jag hade bara ett strå, men ändå.. Inte så jätte vackert på de som har det kvinnliga könet direkt. Nog om skägg. Jag och Louise "missade" två bussar medvetet för att stanna kvar i stan och glo, såg ingenting som jag inte har sett förut, men det var kul ändå. Hann ju med att bli orolig inför framtiden.

Mina spotify timmar tog visst slut, går det fort på min dator att lyssna på youtube? Nej, inte så värst.

Såhär ser alla ut i Sunnansjö på kvällskvisten.

Never Follow

Har stora problem med min mus! Datamus. Kommer ju åt någonting hela tiden så det bara flyger på skärmen, skit stort, sen litet, sen vanligt och så fortsätter det så. Men jag är inte bitter.

Har spenderat hela min dag hos Angelica, i princip. Vaknade där imorse då jag bjöd över Louise på kaffe, Angelicas kaffe. Åkte ju till skolan två timmar för tidigt och så, skulle plugga svenska, förstod inte så mycket så det blev som det blev, alltså inget. Tog en buss hem till Angelica igen, med Louise. Ingen var hemma, men nyckel hade vi ju fått så blev att sno kaffe och cola. At kom hem, vi kollade på pistvakt, Louise kollade själv, vi somnade. Åt mat, tog om två gånger. Johanna kom över på besök. Johanna åkte hem, Louise åkte hem, jag fick skjuts hem av Angelica, tack för det din duktiga kvinna.

Nu vet ni.

That's what it's all about.

Jag har en bil, bil, bil.
(HEHE, nej jag skojade, eller ja)

Sitter hemma hos Angelica och lyssnar på musik och liksom pratar om texter, eller något. Hon färgade nyss mitt hår, jag duschade och sprutade vatten på hela golvet, dålig. Nu fick jag tårar i ögonen, Blue October och Angelica är ingen bra blandning om man inte vill gråta lite. Men jag bryr mig inte, jag känner för det.

Har nog allt hittat en idé till min framtida tattooooo.. för att vara i tid denna gång.

Nu ska jag dricka coca cola, byta ord med min fina vän och kanske gråta lite, bara för att få det gjort liksom.

Godnatt kompisar.


Som planerat

Gick ner och bokade tid för tatuering med Louise idag efter skolan, känner att den meningen blev konstig. Men, i alla fall, jag har följt min planering. Det händer inte ofta ska ni veta.. Har även liksom köpt mig en bil, eller okej, jag har ju ingen inkomst så det var ju inte jag som betalade, men den står skriven på mig. Bilen är rolig, ser lite ut som en människa, runda lampor osv. Inte för att en normal människa har runda lampor. JAG ÄR NÖJD MED MIN BIL, min bil? Vadå min bil? Jag har en bil, alldeles egen! Men jag har inget körkort. Men det kommer, känner mig på G nu. Fan, jag kan ju inte ens köra bil. Jag kan inte köra min egna bil? Bil bil bil. En gång till, bil.

North Star Lover

Ja, min man har ju släppt ett nytt album. Tror nog att det kan vara hans bästa hittills. Men kan jag köpa skivan eller? Nej, för den säljs ju inte i Sverige, och jag vet väl inte vart man hittar den annars. Inte går den att ladda ner heller, nog för att det är mycket roligare med skivor. Ingen av hans skivor går att köpa, inte just nå irriterande. Men är väl kanske ingen i Sverige förutom jag och Angelica som lyssnar på honom då. 

Nog pratat om det. Jag har haft en otroligt rolig och lärorik dag idag. Jag mår bra och tror nog mitt liv behövde det här. Nu lät jag nästan självmordsbenägen. Det är jag inte.

Dessutom har jag kommit på att skolan är på riktigt rolig om man tar den på allvar. Sitter man och tycker att allt är åt helvete, hur kul blir det då egentligen? Kan inte riktigt förstå att jag just skrev de jag skrev, men det är precis så jag känner. Härligt SOFIA! (för att vara lite egoist)

Godnatt säger jag nu innan det går överstyr.

.... och kasta pil.

Konstig men samtidigt en bra kväll igår.

Sitter och lyssnar på Hollywood undead och inser att jag måste städa mitt rum idag, för en vecka sen var det mycket fint här inne men nu ser det ut som jag vet inte vad.. 

Igår övningskörde jag också, kunde backa ut från min gååård, blev så lycklig så jag fick kärringstop i Finnsviken några minuter senare... skyller på det!




Blueberry pie.


Louise är söt när hon plockar blåbär, hiih




Slutade med blåbär, hallon och jordgubbs paj, muuums :)

WTC med LOUISE:

Ikväll, med blåbär, förhoppningsvis.

Nästa vecka ska jag satsa på att boka eller åtminstonde fixa körlektioner, övningsköra med pappa och boka tid för tatuering. Vet just nu bara inte vart eller vad, hehe smart ass.. Men funderar på - handen, underarmen, överarmen eller på benet någonstans. Vad har jag ingen aning om, men bestämde mig ju dagen innan förra gången så varför inte köra samma visa igen..



Tillåt mig skratta lite.



Hahahaha, hitta den nyss.. vafan?

Too much too soon or just a little too late.

Åt säker upp glassen på mindre än två minuter? Hur fan...

Well, har väl gjort den första riktiga skoldagen idag. Jag längtar till studenten som fan, men vad händer då liksom? Äh, ingen idé att börja oroa sig för det nu, är ju två terminer kvar. Träffade på tal om ingenting en äldre man eller gubbe på stationen idag, vem var han? Han var typ den trevligaste människan jag har pratat med någonsin. Ne men seriöst, jag vill byta fler ord med honom, han skulle kunna vara min farfar!

Okq8 snart, sover hos Angelica inatt. Nu ska jag gå på toaletten och PINKA! (bara för dig, Louise)

OGILLAR att mina bästa byxor håller på gå sönder i skrevet, eller typ. Fan

Godaste!

Första gången på flera år, magnum double, muums!!


Man skadar inte om man älskar

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen
Försöka glömma är ingen idé



En dag

Köpte mig en bok innan planet till USA. Boken heter En dag, och den läste jag ut på kanske tre, fyra dagar. Den är verkligen SUPER bra och fin. Nu snart kommer filmen ut också. Länkar trailern, men rekommenderar att läsa boken oså.




RSS 2.0