Sune och Doris!

Förfesten var kul, själva Sune och Doris sög, enligt mig men det var många andra som tyckte det var kul så det var ju bra!









Underbart!

Hallå där, igår var jag ledig från skolan eftersom jag, elin, erika och angelica skulle åka och kolla på placebo, christer skulle också se dom så han körde dit. första stoppet var i fagersta där jag blev hungrig och köpte körv. haha! sen åkte vi till västerås, ikea och hälla, jag fastnade i en sån där dörr som öppnas och stängs, haha! Skit kul verkligen! Srang runt lite på hälla, hittade väl inget speiciellt, så vi gick in på ica maxi där vi hittade DJ hero, så vi spelade sånt, haha! Sen åkte vi till elins bror och hans flickvän och barn, jätte söt unge, var där ett tag sen åkte vi till annexet och köa i typ en timme, fick as bra platser endå, såg kanon, hade sett utan glasögon också men valde att inte få ont i huvet :) !

Underbart var det iallafall, helt klart det bästa bandet, har iofs tyckt det ett tag nu, men det blev mer när man fick se och höra dem live (Y) awesome <3


Tjenamors!

Skolan idag var helt okej, trivs faktiskt as bra på handels. Kände inte direkt så i början, men fyfan va kul vi har. Jag gillar våran klass askalas mycket nu. Tycker knappt att lektionerna är tråkiga längre. Aja, jag trivs iallafall, woho!


Idag ska vi och fira Sanna som fyller 22 år på söndag, efter det vet jag inte vad jag ska göra. Sitta hemma och hänga läpp, har inget och göra så får väl kolla på film eller något annat skit kul.


Idag är det exakt en vecka kvar till placebo, ska bli
UNDERBART, längtar som fan!



Bara lite musik. Pilner!



Expatriate (förband 13 nov) - Gotta get home


State of shock - Best I ever had  (kär i låten tamefan)


Slipknot - Snuff

Rätt underbart faktiskt!



Nu äre det bara 11 dagar kvar till något jag skulle velat gjort för lääängesen!
Placebo går rakt in i hjärtat.


RSS 2.0