110330 - Nu ska vi leva loppan!

Jag vet inte vad jag ska säga om låten jag har fått på hjärnan? Haha, Här kommer Pippi Långstrump liksom, tycker den är bra med Black-Ingvars, apa, häst och villa. Vad kan vara bättre?

Idag stannade Mule, Ragnar och Wallbanger kvar i skolan och pluggade, måste ju vara första gången som det någonsin hänt? Brukar ju nästan springa till bussen för att komma hem annars.. Och inte vart vi ju riktigt klara heller, älskar när det händer, haha!

OCH ingen APU för mig och Wallbanger, ingen vill ha oss, tråkigt.


09


110325 - I was filled with so much hate until I saw the Golden Gate


110325 - Mamma

Jag älskar dig världens bästa Mamma.

110324 - Home

Mor, far och katt försöker att förstå sig på våran kamera, haft den i flera år och NU försöker de att förstå hur den fungerar. Jag sitter i alla fall och kollar på hockey i ett helt upplyst rum, super mysigt.. Jaaja hoppas att Luleå vinner! :)

110324 - Promise me if I cave in and break and leave myself open that I won't be making a mistake

Sitter hemma och bara är. Ska snart gå ner till konsum för att slänga ett brev på postlådan, haha. Sen vet jag inte? Måste åka hem till Angelica och hämta mina glasögon och min kudde, tänkte att jag kanske kunde köra dit, men det går ju inte när jag har mina ögon liggandes uppe på Angelicas rum..


Super cool med bandana, haha..
Trivs as bra i det, men använder det aldrig..?
Handen i facet är grejen.


110323 - Life is what the future brings

2008/2009, hej sunken med kort och långt hår, och emo, och inte lika tjock som nu.





110323 - Jag ska finna all min lycka, om så döden ska bli den som tar mig dit.

Jag är så trött, trött i huvet, trött på skolan, trött på snö. Nu vill jag fan ha sommar, våren har väl börjat komma lite, men det spelar ju ingen roll om solen skiner för det blåser super mycket.. 
Har väl i alla fall gjort klart min svenska nu.

Jag kan inte förstå varför jag älskar att äta? Mat, godis, fikabröd, allt som man kan tugga på! Seriöst, jag måste ju skärpa mig, tänker så varje dag... Jag är ju besatt, tröck i mig hur mycket som helst när jag kom från skolan idag, skyllde på att det inte fanns nå frukt hemma (som om jag hade ätit frukt om det hade funnits, ne) Hatar när det finns något hemma, typ som idag och igår fanns det negerbollar, nu har jag ätit upp dem. Fast Louise hjälpte mig igår också, men i alla fall, haha.. Det värsta måste nog vara att jag aldrig blir mätt, eller jag är kanske mätt i en halv timme... Sen vill jag äta igen, fyfan vilket liv :)

110321 - <3


110321 - The mirror's truth

Insåg nu att min tatuering är lite skev, efter typ två år, men det är väl så när man inte har ögon i nacken. Mycket sugen på att göra en till, vet bara inte vad och vart och hos vem och när. Kanske borde ta reda på det först, ehmm.. sugen på armen.

Idag hade vi väl barteknik och drycker, valde det för att jag trodde det var roligt.. Men det är inte alls kul, bara jobbigt, sen är det jobbigt att åka till smb varje måndag. (Om mamma skulle läsa det här så skulle hon bli sur för hon påstår att jag tycker allt är jobbigt) Haha, men det är ju det...?


Tog mig en fika på Mc donald's efter skolan med dessa snyggingar!


110320 - I'm about to come alive.


110320 - Back through the years

Tar mig en promenad ner till sjön, så som många andra dagar.


They didn't understand it.

110320 - Something Good

Godmorgon, har nyss tryckt i mig lite frukost, chips och pepsi. Nyttiga bruden de är jag det! Måste ju säga att jag har fått en ny favorit i chips världen... Vilda western! OLW, American barbecue, sourcream & onion. Mmh, ska nog kanske ta lite till nu..

Måste också ta mig till konsum så jag kan fylla på min telefon, men jag orkar inte.. Måste plugga också, jippi.


110319 - 1/2

Till min stora förvåning vaknade jag ungefär klockan åtta imorse, och det har nog inte hänt på några år. Vakna alltså lagom till mor och far äter frukost, så för första gången på minst ett år åt jag frukost tillsammans med dem.. Följde med in till stan och kikade lite på elgiganten men jag blev bitter så gick och satt mig i bilen och väntade ca en timme.. roligt!

Har nyss klämt i mig sjukt mycket potatisgratäng och fläskfilé, så jävla gott. Kunde inte sluta äta även fast jag höll på spy.. gillar det jag. Borde väl kanske kolla på film med mor och far nu men jag orkar inte, är så trött och mätt!


110318 - Don't hate the player, don't hate the game.

Ahola. Sitter och kollar på nakna män på tv upptäckte jag precis, "kan ni adoptera oss?"

I alla fall, sitter och lyssnar på looptroop och segar, åker snart hem till Patricia och härjar lite, sen Ludvika på party typ.


110313 - The Outfield

There's something wrong, suspicion's getting stronger
Don't know if I can stand this pain much longer
You play around but I see right through you

It's lonely on the streets when it's just one a.m., mmm
See a lot of pretty girls passing by
I'm walking in the midnight sun once again,
And now I know why love is so blind,
‘Cos when you're out of my sight, I'm out of your mind.

SAY IT ISN'T SO, TELL ME I'M THE ONLY ONE


110311 - Fröken karlsson på besök!

Joni, sitter här i mitt vardagsrum med Louise som är frustrerad för att hon inte vinner när hon spelar på sin mobil! Just nu ser hon lite arg ut, "DOM SLÄNGER SAKER PÅ MIG, VAD SKA JAG GÖRA? SON OF A BITCHES, dom ba uppstår ur elden, jag har inte mycket kraft kvar.."

11.40 bussen till skolan för att kolla på film.


100311 - Lite glad!

Hur kan jag inte vara lycklig idag? Dagen började ju dock inte så bra, skulle köpa mig en macka i caféterian eftersom jag höll på dö av hunger, men mitt kort funkade inte.. kan väl bli sådär ibland, men men hungrig fick jag ju fortsätta vara, sen till min stora lycka så var det soppa till lunch (jippi).. hade håltimme från 10 till halv tre, gymma med louise. Slutade fyra och då fick jag väl en pizza på milano och det är ju därför jag är lycklig idag... Så om någon någonsin vill göra mig lycklig, bjud mig på mat.

Sen har jag också beställt två skivor, The very best of Dolly Parton, och så Relapse, Eminem.
Dolly och Eminem påminner ju väldigt mycket om varandra... hehe, lika stora pattar också.

RSS 2.0