GOTT NYTT ÅR!



Jag och Elin är fina, kan diskuteras.<3
Angelica är snyggast iallafall<33

all american rejects.

Cover på britney spears låt womanizer, haha jag tycker dom gör det bra!


aldrig mer...

Jag gav dig en chans, men du tog den inte... Trodde du skulle kämpa lite mer iallafall, men nu vet jag, jag duger bara när du har tid. Och så vill jag inte dirket ha det, så nu är det slut.. föralltid? Kom inte och säg nu om några dagar att du är ledsen, för jag vet att det blir precis samma sak nästa gång. Den vänskap vi hade, är över, jag pallar inte mer! Jag vet inte om det finns någonting du kan göra för att få det bra igen, jag har svårt att tro det. Men nu är jag bara så trött på allt, allt svek. Jag känner att jag är värd bättre, och behöver inte den skiten längre! Det är kanske såhär, du ger mig inte ens en chans att lära känna dom du tycker om, för du vill inte! Jag har inte fått en enda chans nu när det mesta dels handlar om det här, du har fan inte släppt in mig, och du är/var en av mina bästa vänner, så jag tycker det är fel av dig. För det är inte dirket det här jag vill?


D u  h a r  i n t e  t i d  f ö r  m i g, och då tänker inte jag göra tid för dig heller

goodbye forever....

dålig uppdatering...

Hej, har inte haft sådär överdrivet mycket tid för att sitta vid datorn. Men kan ju berätta lite snabbt om vad jag gjort dom senaste dagarna:

Fredags: Åkte till Smedjebacken med Patricia och lekte med Pontus och Alex, rolig kväll, gjorde väl egentligen inget speciellt, men det var kul iallafall. Det blev ju ännu roligare när killarna fick i sig några öl och jag och Patricia ville sova! Haha yeah fer sure.. Men somnade gjorde vi iallafall, till eddie meduza typ!

Lördags: Slapp förmiddag och chill eftermiddag också, gick hem till Elin på kvällen och lekte med hon och Angelica, sjukt kul hade vi, och smaka på allt jag vet inte vad. Sen slutade det väl med attt man inte var världens piggaste. Men vi hann iallafall med att välta en ren, eller Elin gjorde iallafall. Och så förlåt om jag sagt något konstigt, finns nog en hel del sjuka grejer, men det behöver vi inte ta upp tycker jag!

Söndags: Åkte till Borlänge med Patricia och gick på rea, hittade som vanligt ingenting, men Patricia hittade en huvtröja och två linnen. Jag tycker det är sjukt drygt att gå i affärer när det är fullt som fan. Så det blev inte så mycket för. Åkte med Josse och Linn hem till Patricia, satt lite vid datorn sen åkte jag hem typ. Väl hemma kollade jag på one tree hill, och slappade. Skulle egentligen upp på natten och kollat på hockey, men mamma fick inte liv i mig, så det blev inget. Haha!

Måndags: Rätt skön dag, gjorde inte alls så mycket förns typ 23:00 när jag gick hem till Elin för att ha mycket kul, bra tider man bestämmer att man ska leka? haha, men iallafall så hade vi sjukt kul spelade lite gh och vi lyckades faktiskt spela rätt bra på medel nivån! Sen blev det lite roligt som vanligt när jag och Elin typ leker, man vet aldrig vad vi hittar på! Men vi gick iallafall ut och hävde ikull några renar igen, eller ja, två st, ( Elin gjorde det, inte jag :;)) sen gick vi hem  och sov, fast vi pratade typ till halv fem och vaknade vid 14:00!


Hoppas erat lov vart bra hittils, det har mitt iallafalll.. :)

juldagen, trevligt!


Åkte som sagt till farmor och farfar idag, åt lite julmat osv, det enda jag äter på julbordet är typ, köttbullar, prinskorv och potatis, sen äter jag faktiskt lax också! Men annars är det bara det där, haha! Ja, sen blev det efterrätt, sjukt gott var det, de var nå jordgubbsgrejs och under kladdkaka, de var fint! Sen blev det väl lite slöa, satt och läste lite tidningar och sedan åkte vi hem.. Och nu sitter jag här, jippi!  Vad händer ikväll? är sugen på att hitta på något med nån, vad som helst har tråkigt !


ring eller något :=

lyckad jul!

Woho, har varit en bra jul, som alla andra jular!

tänkte att jag kanske kunde skriva upp vad jag har fått!


vanlig gitarr
två björn borg trosor
dom tre vännerna och jerry
2 pippi filmer
2000 kronor
en tshirt
en kofta
piercing smycken
one tree hill säsong 5
1000 kr på kupolen
300 kr på kupolen

en tomte
parfym
choklad ask



Är sjukt nöjd med det jag har fått, nu blir det shoppa av, kupolen nästa eller? hehe!

Patricia fick ju en jävligt rolig julklapp, spela in skiva i pains studio, och hon vill att jag ska vara med när hon gör det, och det är klart jag vill det! Ska bli så kul och längtar nästan dit ju! Är så stolt över dig min vän och det kommer gå skit bra!


Nu återstår det ett besök hos farmor och farfar, men det blir imorgon, ska äta och träffa släkt! Det blir väl kul. Sen på annandagen kommer farmor och farfar hit, så det blir lugnt, sen på kvällen kanske det blir smb med patricia, men det återstår att se! Hoppas alla hade en lika trevlig julafton som jag, för det är ni väl värda! Hade bra!


GOD JUL!

Hoppas alla får en trevlig jul, och hoppas ni får det ni vill ha! höhhöhöhö!






orka dig!


Tjaaa på er som läser, lördagen slutade väldigt bra, jag lekte ju med emmy och nilsson, vi satt vid konsum och hängde ett tag, senare åkte vi till grangärde för att hämta patricia och julia, och tillbaks till sunnansjö igen, där gjorde vi väl inte så mycket, skjutsade tillbaka patricia och julia hem till dom igen, sen haha kissade jag och emmy på ok! vidare till sunnansjö för att hämta mina saker, åkte tillbaks till grangärde och jag hem till angelica och lekte med hon och elin, vi hade bra kul, gick över till patricia och julia och lekte med dom en stund,kolla på massa gammla FULA bilder, haha! Sen hem och kolla på heartbreak hotell, skit bra! sen sov vi och idag åkte vi till kupolen, rätt trist men iaf!


VI hörs.


jadu, vad häänder idag!


Rätt tråkigt dag, inte hänt så mycket, men ska nog snart leka med emmy och kristoffer, hoppas på det iallfall. Ville att elin och angelica skulle komma hit men då sa dom att jag skulle komma dit och blabla, och det orkar jag inte för då måste jag hem senare och då blir jag där till typ inte så sent för mamma och pappa ska jobba! Sen sa jag åt patricia att hon skulle komma men hon sa att jag skulle komma, och ja, både hon och angelica bor i grangärde, så det sket sig! Vi har ju lokal nu förfan hela tiden då måste vi ju utnyttja det,  eller vad säger ni flickor, pojkar?

Aja nu är jag sugen på lite saker, haha misstolka helst inte! .. nej!


:)


jag säger det alla tycker..


Tjena mors, vaknade tidigare idag än vad jag gjorde igår, det är skönt. Igår slog jag in julklappar, jag kan ju säga att jag är en jävel på det, haha eller inte, mer tejp än papper på vissa, men det är snyggt! Senare på kvällen gick jag ut med cissi lite, det var en extrem rolig tur vi tog, vi kom bara ner till byn men där hade vi skit kul, ärligt! Det var väl allt om igår tror jag, gjorde inte så mycket mer satt hemma och kolla på harry potter, haha!


Idag vet jag inte vad som händer, söndagar är alltid tråkigt, spelar ingen roll om det är lov eller inte. Men hoppas att det blir något roligt fram emot kvällen iallafall! Nu ska jag klämma i mig lite frukost vettu, macka och oboy!



Jag har gått ner i vikt, och jag har inte rört mig på flera dagar!
fast jag åt typ inte något när jag var sjuk, hehehehe jag ska nog vara sjuk oftare!?


one hurt angel.. / händer idag?

Hey, i can't sleep
I just can't breathe
When your shadow is all over me
Don't wanna be
A fall in your eyes
And all we had was built on lies



Kan ju säga att bilden är typ en/två månad gammal, mitt hår är mycket längre nu, växer som ogräs! Jag kan faktiskt sätta upp den i en liten svans, skit gullig är det! Hahahahah... japp!



Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, det blir väl något kul hoppas jag, vill ju inte bara sitta hemma.. Det blir iallafall ingen fest, det är trist!


Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva så .. ha en trevlig lördag :*

om fredagen..

Hej, vaknade alldeles nyss, ska berätta lite om gårdagen. Först va jag med cissi, vi gick runt lite på byn och sen ner i hyreshusen och hängde lite, sen bestämde vi att vi skulle hem till hennes pappa men så blev det inte när hennes mamma kom förbi och vi fick skjuts hem till henne, där låg vi och prata lite bara, skicka sms till emmy och nilssonoch fråga om dom kunde komma lite, och det gjorde dom! Så vi åkte till konsum och satt i bilen och hängde och kolla på nån helt cp film med någon gubbe, men den va rolig iallafall, haha! Sen när vi typ setat där en timme så kom det en snubbe i en volvo som fråga oss om vi visste någon som hade en vovlo och ett reservdäck, vi visste ju folk som hade en volvo men ofta dom vill låna ut en däck till en främande människa typ. Det konstiga med snubben var att han hade kostym på sig och allt! Sen prata han i telefon så sa han : Jag känner ju inte en kotte här! sen satt vi i nilssons bil och pratade lite om vart han kunde åka och så, sen sa jag, han kan ju inte vara här ifrån, han kände ju inte en kotte här! Då sa emmy "Nog för att vi bor i skogen, men han behöver inte mobba oss för att vi är kottar!" Då satt vi typ och asgarva i bilen i fem minuter! Haha! Sen stack vi iallafall hem och snubben var väl där över 2 timmar och han var kvar när vi åkte också.


M  y  s  i  g  t  ; >

hejdulovus

hejsan jullovet, fyfan va skönt det ska bli! helt onödig dag i skolan dock, lite uppträdande med kören och så bara sen fick vi våra betyg och en kexchoklad, det var väl gulligt av fröken eva lena, det tycker jag allt! är helt okej nöjd med mina betyg också! sen åkte vi väl hem med 11:10 bussen hem till sunnansjö, jag, cissi och emmy hoppade av vid konsum för vi.. ehhm JAG trodde inte att den åkte längre, men det gjorde den ju fick vi se sen när vi hoppat av, så nilsson kom och hämtade oss, vi åkte väl med han hem och så! jag älskar hans bil vafaen, jag vill å ha! så jävla grym, hehehehe!

ska iallafall snart leka med cissi, det blir skoj <3


all i ever wanted.

Jag åkte till skolan idag vid 11, för att kolla på lussecuppen, men det fick man inte så jag gick på lektion istället och vi hade ingen lektion, kicki bjöd oss på glass och vi spelade kort! Men jag ville göra mitt no prov som jag inte var klar med, så det fick jag göra. Mycket mysigt var det! Det är så himla skönt att det snart är lov! Måste ju skriva att 9E vann över 9B med 7-1 och det innebär final imorgon, hoppas och ber att vi åtminstonde får kolla på finalerna!

Efter skolan så åkte jag och far till Ludvika för att köpa lite julklappar till mor, vi skulle också hämta henne vi för hon var i Falun. När vi var klara på stan så ringde vi och fråga vart hon var, då var hon på kupolen, så jag tyckte att vi kunde bowla så det gjorde vi, två serier och jag vann över min pappa, det ni! Bra dag faktiskt, känner mig väldigt bra nu förutom att jag har ont i min arm!







.
jag, elin, angelica och cecilia, älskar er.
(bilden har ingenting att göra med texten)

yesyes.

Sitter och tittar lite på youtube och hittade den här! Jag gillare skarpt! Lätt bäst mot slutet, när Ray Emery och Andrew Peters slåss, haha ja! Hjärta NHL!


we won't back down

Som jag sa i tidigare inlägget så känner jag mig mycket bättre än vad jag har gjort dom ändra dagarna på senaste veckan! Sjukt glad, men missar vilket fall lussecuppen.. Hehe, men det var ju inte hela världen, fotboll kan man ju spela närsomhelst iallafall.. Och så kul är det faktiskt inte, men det är kul när man slipper lektioner, haha!


Nu vill jag bara ha lov, hehe! Sen nästa år... ska jag börja plugga, på allvar! måste höja mina betyg om jag vill gå den linje jag vill .. men får se hur det blir med det..


FEST I HELGEN? det behövs typ..

jahapp

jag tror jag börjar bli frisk,så bra!

hejsan körtelfeber ;<

Idag var jag nere på sjukstugan, fick först träffa "syster" där fick jag ta stick i fingret och hon körde ner en stor jävla topps i min hals, men det gick bra.. Alla trodde ju att jag hade halsfluss i början med sen visade det sig att jag inte hade halsfluss. Så fick en ny tid hos doktorn som skulle kolla va det var för något, så vi fick vänta typ en timme. Men när han kom dit så fick jag reda på att jag hade körtelfeber! Det är skit jobbigt, det finns ju inget läkemedel, utan man ska typ ta två alvedon fyra gånger om dagen, och hjälper inte det ska man ta en ipren också.. Så det blir typ åtta om dagen + ev. ipren.. Så det är bara sitta hemma och vänta på att bli frisk för det finns inget jag kan göra.. Och jag får inte anstränga mig kraftigt på flera månader så det blir nog ingen lussecup för min del.. Men iaf så fick jag ta ett blodprov också, första gången jag tog ett sånt, tur att jag inte är spruträdd iaf! Men det gjorde fakitkst lite ont, jaja!


Ni får hade!

i can hardly tell you i'm okay..

Jag är fortfarande sjuk, HALSFLUSS typ och feber till och från! det suger, jag måste vara frisk till lussecuppen, jag dör annars, det är ju typ det roligaste i skolan som händer på höst terminen, och extra kul nu när det är 9ornas tur! Jag MÅSTE bli frisk, och är jag inte frisk är jag med iallafall? Jag har typ längtat sen förra året, haha! Nog om det..

blir iallafall hemma från skolan imorgon, hoppas på att få en tid nere på sjukstugan, kommer aldrig få det säkert! Men hoppas kan man ju alltid göra...



Half Alive - Secondhand Serenade


snart LUCIA!

Idag var det meningen att jag skulle vara med i Lucia tåget i skolan, men så blev det ju inte eftersom jag fortfarnade är sjuk, vaknade imorse och det kändes som det skulle bli min värsta dag någonsin, men det fixade sig lite när jag tog ipren och lite halstabletter, så nu mår jag rätt skapligt igen. Har hunnit med att äta glass med oboy och kolasås, tog nyss två mackor och ett oboy glas! Mycket goootttt! Idag vet jag  inte vad som händer? Det blir väl att vara hemma hela kvällen eftersom jag troligtvist inte kommer få åka hem till någon för mina päron, men det är lika bra man är hemma så man blir frisk fortare!

Fyfan va skönt med jullov! Det är avslutningsvecka nästa vecka! Kul som fan! Längtar nästan till lussecuppen, det blir ju sista lussecuppen ju! Vi måste ju vinna så vi får möta lärarna och visa vilka som är bäst! Haha!


Nu ska jag fan gå ut och skotta snö, tror jag.. om jag orkar :)


Är din rustning också av plast?


Jag älskar sagan om tvreperatören!

Jag tror att någon behöver sova...


Vem fan är du?
Va sa du att?
Men svara mej!

ska skärpa mig!

Får be om ursäkt, främst till mig själv, haha! Jag som hade lovat mig själv att blogga mer än att hänga på bilddaboken. Men det gick ju bara i någon vecka.. Just nu sitter jag hemma och känner mig lagomt borta, svettas som en nörd. Längtar till helgen gör jag också, vill att allt ska bli som planerat nu! Har en känsla av att det inte kommer bli så, men hoppas så sjukt mycket! Skulle vara kul att göra något annat en helg än att bara sitta hemma och tråka eller festa osv, för nu vill vi väl träffa nya folk och ha kul med dom! Ja, det ska bli kul om det nu blir något :)


Nån bild jag tog i helgen, snart är det jul!

sjuk, tråkigt.

Trött och sjuk. Inte alls kul. Jag har svårt att tro att jag är frisk tills på fredag.
Är jag inte det kommer jag inte till skolan och då blir det inge lucia.. Det skulle inte funka, gå runt där med levande ljus och jag är helt yr? Bättre att man är hemma då.. En till grej som är kul att hela min hals är typ uppsvullen, på UTSIDAN! jag har två knölar i halsen som jag kan röra på också, mycket mysigt?

RSS 2.0