Heeeeeej!

Idag har jag fixat id grejs, eller va det heter! Inte så insatt, och kirrat bank kort, på tiden! Yes.. ( NU BLEV JAG AKUT  TÖRSTIG ) höhö! Imorron ska jag på fest hemma hos Jossan! Det ska bli roligt!

Wöh, orkar inte skriva mer, är trött! Har skrivigt mitt "tal" som jag ska säga imorgon, det fick bli som det blev, skrev om en ironisk hyllning åt leksands if, haha! Och så har vi bilden imorgon, det blir nog bra ska ni se!


Vatten, och cola nu, se yahhhhh!


Uppmärksamhetens värld, and it's all yours!

Töntigare för man leta efter... ja du, ja just de! DU!


våffeldagen feersure.

Hej, jag har nyss ätit våfflor, nu mår jag illa som ett svin. Uuuusch! Våfflor är gott, men jag är mätt ja, det är sant! Haha, sitter och lyssnar på eddie meduza - mera brännvin! Ja, jag älskar låten till typ 110 %! Men nu blev jag ledsen, " Fruntimmer sa en ha o knulla mä " finns inte på spotify! Jag och mamma sjunger den hela tiden, så... Får väl lyssna på youtube då! Wiho, idag har jag gymmat, steppa i 30 minuter, kan lova att jag blev svettig som ett as, jag har aldrig steppat i mer än 10 minter förut, så ja! Men det är skönt och går fort om man lyssnar på musik, inte blir man lika trött heller! Wööh!


All i need is you , S!

Jag ska sluta bry mig..

Hej, vet inte vad jag ska skriva, eller ens varför jag tänkte att jag skulle skriva! Ingenting är som vanligt iallafall. Allt känns så konstigt och det känns som att inte skulle spela någon roll om jag blev som vanligt igen. Jag kan inte påstå att jag gillar den jag har blivit under dom senaste dagarna, men det är ganska skönt faktiskt! Att hålla sig undan allt, ta itu med sina problem och inte låta något annat än ens egna tankar störa! Jag förstår inte varför livet ska vara så svårt ibland? Varför kan det inte alltid vara som det var förut, när man inte hade några problem och inte tänkte så mycket på allt, man brydde sig inte så mycket! Nu känns det som man får ett sånt stort ansvar om allt, man kan liksom inte leva på som man vill, utan man måste tänka på allt, vad man säger och gör. Allt kan misstolkas nu, och det kan bli så himla fel. Jag har varit lite trött på livet nu, jag finner ingen mening med livet. Ärligt, varför alla dessa jävla problem? Jag behöver dom inte! Jag vill bara vända ryggen till alla "problem" som dyker upp, men jag bryr mig för mycket för att låta det vara. Visserligen är det väl en bra sak att jag bryr mig om människor, men jag vill inte bry mig så mycket längre, jag har insett att det bara skapar problem som kan förstöra så mycket, för många! Jag vill inte vara en del av andras problem, jag borde inte bry mig, varför bryr jag mig överhvuudtaget? Jag stör mig på mig själv.

Och varför kan jag aldrig vara seriös? Jag är alltid oseriös. Jag vet inte ens om jag kan vara seriös, alltså ritkigt jävla seriös. Jag tror inte jag kan det, jag vill ju vara det! Ingen tar mig på allvar om jag inte är seriös ju. Det är drygt, jag har alltså två problem som jag skulle kunna vara utan, men jag kan inte, det är ju den jag är. Men jag vill ju
 
Musiken håller mig vid liv.
Placebo - Running up that hill ( sök på spotify eller youtube om ni vill höra, älskar deras texter, nog för att RUTH inte är deras låt från början, men dom gör den som mycket bättre än kate bush! )
den låten vill jag att ni spelar på min begravning, sen när jag dör, när jag dör!
så ni vet alltså, eller något! jag hade inte planerat att dö, men plötsligt händer det!

Losing You


Jag älskar den här låten, så jävla mkt ;D


Idag har det inte hänt så mkt, har varit ute och gått osv! Jag har jordens träningenvärk i mina armar. Kan kanske bero på att jag har hängt i ett par ringar 2 idrottslektioner i sträck, har lärt mig saker där nu, är lite små stolt över mig själv, haha .. Har aldrig vågat mig på dem förut!
Jag vet inte vad jag ska skriva nu, jag har iallafall ätit godis och ben & jerry idag, haha. Well well!


TACK ROBINSON REKLAMEN, TACK DEAD BY APRIL!
Texten passar perfekt, älskar den.

Saknar det.

Blev inget för min del igår, var inte alls på bra humör pga en hel del anledningar! 

Det var bättre förr


No way I'm ever gonna fall for you, never you!

Dålig uppdatering, men jag har inte haft tid / orkat. Vad har jag sysselsatt mig med de här dagarna jag inte skrivit då? Jo, jag har lekt med Patricia och gymmat! I måndags kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde, inte så mycket antar jag, gymmade gjorde jag ialllafall! På tisdagen åkte jag hem till Patricias pappa, sov där och åt pannkake (HAHA låter som jag umgicks med hennes pappa där va). Det var någon som knackade på fönster rutan på dörren, öppnade dörren och sparkade av sig snön eller annat, men det var ingen som kom in, kan lova att jag och Patricia höll på att dö! I onsdags fick vi ett nytt "schema" hur vi ska träna, har haft samma över 1 år nu, haha jobbigt! Men vi har fått en massa nya rolig maskiner, najsbajs! Igår åkte jag till blg med mor och far, köpte en svart huvtröja, trosor, leggins, du ser! Sen åkte jag dirket till stan och var med Patricia, Fredrik och Rasmus, alla vi sov över hos patricia, eller, hos tess! Patricia har hennes lägenhet just nu! IDAG blir det fest, och det ska bli roligt, annars jävlar ;)

hade bra allllllla..



haha, oj oj oj, ni skulle bara veta va ;)
orka :D


Freeze, I am Ma Baker. Put your hands in the air and give me all your money!


 
inej.

GODMORGON!

Var ju hemma hos Eva, Stefan och Majken igår och käka osv!  Hur gott som helst var det, mums!  Sen hängde vi väl lite vid datorn jag och Majken, sen bestämde vi oss för att gå ut och gå. då gick på kyrkogården, det var meeeesyigt! Sen hem igen och as garva lite åt "Snälla snälla snälla" ;) haha, usch vad dålig den är! Sen åkte vi hem runt 23!

Vaknade nu runt 10, ska snart ta och äta frukost, sen ska jag fan äta glass!


- Vad händer nästa helg?
Huj


Snart så!

HEJ igen, har blivit ett antal blogg inlägg idag, men jag har inte haft så mycket annat för mig faktiskt! Sitter fortfarande inne på spotify och lyssnar på en massa musik. Så kan det vara! Jag har huvudvärk också, kan kanske bero på att jag suttit här hela dagen, eller så har det något med mina ögon att göra! Jag har en väldigt dålig nyhet, åtminstonde en dålig för mig. Jag ser inte lika bra med mina glasögon längre, det betyder alltså att min syn har försämrats! Det är verkligen det mest deprimerande som finns, men ska skaffa linser annars får jag inte köra moped för mina päron i sommar, och moped vill vi ju att jag ska kunna åka! Haha, ja, så måste titta min syn en gång till, ännu mer deprimerande! Jag som såg så bra när jag var mindre. Gud, det kommer säkert sluta med att jag inte ser ett skit!


Jag ska spara ut mitt hår, så till sommaren är det förhoppningsvis långt, eller åtminstonde längre ;)  

Snart åker vi till familjen ström, finns på cellen!

Nä, nu lägger du av Jörgen!

Dagen har varit väldigt seg, och jag åker kanske till stan och umgås med Patricia efter vi ätit hos ströms! Fast det beror på när det blir, och så! Men Patricia hotar med att ge mig en överdos av något slag om jag inte kommer, och det vill vi ju inte? Haha, iallfall så har jag suttit hela dagen på spotify och lysnsat på en massa olika band, sen nu blev det youtube.


LYSSNA!




Patricia & Sofia, minnnnnen!

Jag vill bara skriva något om min bästa vän, Patricia Olsson!

Du anar inte hur mycket du betyder för mig, vi kan prata om precis allting! Du är den enda jag har haft så här nära, verkligen! Vi pratar om saker som jag aldrig pratat om med någon annan! Jag är evigt tacksam för att jag få ha dig som vän, vi har alltid så roligt tillsammans och vi säger som vi tycker och tänker om något är fel. Vi är väldigt ärliga mot varandra, och det är jävligt bra! Jag vet att du finns för mig och du är den första jag vänder mig till om det är något jag har att berätta. Jag älskar dig, och allt du har gjort för mig! Du och jag har så många rolig minnen tillsammans och många fler kommer det bli, det vet jag :) Jag litar på dig till 120 % verkligen, du är den bästa vännen man kan ha.


- PO & JAG <3

Bilden är från festen hemma hos Elin, sjukt rolig kväll. Som slutade lite lebbigt! Men vilket fall, så var det roligt, HUVUDSAK!

I'm talking to you, But you're not listening!

Godmorgon, vaknade runt 10:30 idag, tror jag! Åt lite godis till frukost, haha! Inte meningen egentligen med det stod en godis påse på bordet när jag kom ner och jag högg dirr! Idag vet jag inte vad jag ska göra, skulle kanske till stan med Patricia, men får se om det blir så! Har inte hört något tror jag, skickade precis upp mamma så hon fick hämta min mobil! Jag trodde vi skulle dit på dagen, hade fått ett sms som det stod typ " skulle du med till stan ikväll? " men jag kan inte, jag, mor och far blev bjudna på middag hemma hos familjen ström ikväll, så jag ska dit ja!

Vad ska jag skriva nu för roligt då? Nja, tror inte jag har så mycket mer att bju på! Eller jag kan ju säga att jag tycker att min blogg är väldigt ful och den passar mig inte för fem öre, men eftersom jag har så skicklig på sånt här med design och så, så får det se ut som det gör nu! Jag vill iaf ha vitbakgrund, och svart text! Haha, det får duga mina vänner..

Måste också säga typ tack till Patricia som fixade så jag fick Spotify, mycket bra!


Hade

Ingen bra start!

Som jag skrev tidigare så skulle jag kolla på ishockey. Leksand började riktigt bra, ganska högt tempo och ledde skotten överlägset. Det höll bara i första perioden, andra och tredje var helt värdelösa! Jag satt och skrek, kan fortfarande inte förstå hur dom kunde suga så mycket i powerplay? Ingen fart alls och knappt ett skott på mål. Well, Södertälje vann rättvist tycker jag absolut! Ingen bra start på kvalserien för Leksand alltså, ligger redan sist. Men det är bara att ta nya tag och kämpa mer nästa match, annars är dom inte värda en elitserieplats, inte om dom ska fortsätta spela så uselt som dom gjorde idag. 


Föresten så har jag glömt att skriva hur nationella proven var, hörövningen tyckte jag var mycket svårare än läsförståelsen! Jag hängde inte med på speciellt mycket på den. Men läsförståelsen var faktiskt ganska rolig. Hoppas iallafall på att jag får ett godkänt betyg så jag slipper hålla på kompletera en massa, för det  är jag nästan redan säker på att jag kommer få göra i matte, jag är totalt värdelös i ämnet och om jag ska vara ärlig, som man borde vara så tycker jag att det är sjukt tråkigt! Men det ordnar sig nog ska ni se.

Hade!

Låt tips - Joshua Radin - Sundrenched World
Grabben har en underbart fin röst, värt ett lyssn!

Leksand - Södertälje

Första kvalseriematchen för Leksand spelas idag på hemma plan mot Södertälje!
19:00, jag vet en som kommer sitta bänkad framför tv:n, men först ska hon ta en dusch.



Vi ska bort, bort från skiten till ELITEN!

Hymn for the dead.

Oj, längesen jag skrev! Men det känns som om jag inte orkar, orkar inte ens läsa andras bloggar, eller om jag ska vara helt uppriktig så är det inte något som intresserar mig längre, datorn överhuvudtaget har blivit lite tråkig, det är liksom sjukt att man gör samma sak om och om igen varje dag, t.ex kommer hem från skolan, det första man gör är att sätta på datorn, gå in på bilddagboken, msn, facebook sen sitter man bara och kollar runt. Jag menar det finns faktiskt mycket roligare saker man kan göra. SÅ det har jag gjort den här veckan, jag har kommit igång med träningen igen, är så jävla skönt. Jag och Patricia har börjat med våra måndagar,onsdagar och fredagars gympass igen! I tisdags var det bennyscup i skolan, nog för att det inte har något att göra med fritiden, men det var iallafall skönt, spelade bandy hela dagen. Och idag var jag med Patricia, vi lagade mat, pluggade inför nationella i engelska imorgon! Det är faktiskt väldigt svårt, speciellt hörövningen, vi har gått igenom tre olika sådana, man förstår så himla mycket av dom, inte då! MEN det ska nog gå bra, och jag hoppas på ett godkänt iallafall, allt jag begär av mig själv eftersom det är så inni helvete svårt. Jag har fått bra på alla prov vi haft på vanliga lektioner, men det är ingenting emot vad det kommer komma imorgon, usch.. Jag längtar inte dirket, men vad är det att ora sig över egentligen? Failar man så får man kompletera m.m, så jag har väldigt svårt att tro att det skulle påverka våra slutbetyg. Men jag ska iallafall göra mitt bästa, och duger det inte så är det så.

Hade!

Bomba Bomba !

Igår var jag på Haffas, kollade på patricia när hon sjöng, hon är jätte duktigt, så tycker synd om er som missade det :) Sen var det typ tre andra band, men hörde bara TNG och något till som faktiskt var riktigt bra!  Efter dom hade spelat gick jag, emmy, lina, mia, erika, angelica, beatrice och klara till donken och käkade glass. Hä va gott! Efter tng spelat så ramlade angelica och då var jag nära på att kissa på mig, förlåt men det såg himla roligt ut! Föresten så måste jag be om ursäkt till alla jag gått lite smått bakom ryggen på .. det vill säga maria, elin, eva-lena m.m. HAHA! Men det var iallafall kul igår, jag var tillsammans med lina hela kvällen ;) hahahaha, andas!

Jag måste till skåne i slutet av maj, det är ett måste ju..


Ja, jag lyssnar på mycket olika stilar, men jag tycker om ras cricket
RAS CRICKET - BOMBA BOMBA

Lokal Fest!

Haha, oj .. Det var en mycket mycket rolig dag idag, eller en artikel i tidningen gjorde min dag rolig! Det stod om våran misslyckade lokal fest, haha! Jag vek mig typ dubbelt när jag läste det, fyfan! Skit roligt, haha :) fast dom överdriver ju lite .. Dom får de att låta som om hela ludvika komunsungdomar typ låg deckade lite överallt, det var ju faktiskt bara kalle som låg deckad! Det var iallafall kul.. Haha sen allt som putte prata om att de va lan typ " Men det kommer en hel buss full med datorer snart " HAHAHHAHAHA! Men endå, nu när jag går förbi iogt så blir jag förbannad på dom där JÄVLA fucked up grannarna, dom måste ju helt klart lida av något.. Är det en lokal så äre ävl klart att det är fest ibland, det är ju enda lokalen i sunnansjö,  o jag menar dom har klagat på 30 års kalas också, så det är ju inte bara ungdomar dom är på! Tycker det är fett kasst att man ens flyttar in brevid en lokal om man alltid vill att de ska vara lugnt! OM jag hade varit dem så skulle jag fan tycka de va sjukt kul o gå över o festa tsm med alla andra, haha jaja! Det ska väl vara så jävla perfekt allting, inte ett knyst! Men eftersom de alltid är så i sunnansjö så äre fan kul när det händer något, men nu ska dom ju göra så man inte får hyra lokalen <3 jaja, det drabbar ju inte mig o några till, vi är ju ändå inte välkommna dit :)

Och så ska dom ta bort våran älskade bensin pump </3 det blir fan ingenting kvar av sunnansjö, står väl inte på förns konsum också är borta ! Jag saknar kiosken!!!!!!!


I wasnt jealous before we met



It was like shooting a sitting duck
A little smalltalk, a smile and baby I was stuck
I still dont know what youve done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I dont have you near
Unsatisfied, I skip my pride
I beg you dear......

- 0nsdag 4/3 .

Kom nyss hem från nyhmmar! Jag, patricia, putte och mia gick hem till kicki och fikade idag, as gott men blev mätt som fan! Sen pratade vi bara, meeys! Vi gick dit, till grangärde men det var faktiskt nice, var inte kallt ute bara slaskigt o jävligt!

jag har ingneting att skriva längre känns det som .. sååå

Du, jag och döden!

Hejhej, sitter hemma hos patricia olsson! Vi har ätit mat hos hennes farmor, det var gott! Nu sitter vi här vid hennes turbo dator och pratar om läskiga saker! Vi har också vart ute o gått, då kom vi på vad vårat band ska heta: Du jag och döden! Vi gillar det! Imorgon ska vi fika hemma hos Kicki!

Ska sova här mannen, woho PUSS


Ingen speciell rubrik ..


Hejsan,  vet inte riktigt vad jag ska säga om min dag, eller det har nog inte varit min dag överhuvudtaget? Vaknade väl imorse vid halv sju som vanligt när det är skola, duschade m.m och gick till bussen! I skolan var det väl som vanligt, tråkigt och rektorns "tal" som det alltid är första måndagen på en ny månad, som tur var gick det fort! Sen rullade väl dagen på som vanligt (måndagar är .. inte så kul).. Två hundra år no lektion, men de gick fort, tror jag!? När jag kom hem började jag väl hålla på med datorn, också det samma gamla vaaanliga! Sen sov jag från .. hmm 18.00 - 21.50! Så jag kommer säkert inte somna än på ett tag, eller iofs .. jag är fortfarande trött, typ!

Jag hatar VINTER, jag hatar mörkret! blir trött och sur bara jag tänker på det.


Imorgon ska jag föresten åka bil med nilsson och emmy till skolan, alla vill veta mm!

Och så har vi nationellt prov i engelska fredagen 13 mars, sen 25 mars! Jag känner på mig att jag kommer faila totlat åtminstonde på den där .. hör saken, vi har gått igenom förra årets, och jag kan ju sååå mycket! Det finns typ "alternativ" som är likadana så man måste ju verkligen lyssna med alla fem öron, och det kan inte jag. Ana-Maria dömer säket as mycket utifrån vad man fick på nationella, och inte fan ska jag sänka mig iallafall, då blir jag surig. Welll, nu ska jag väl hitta på något annat. TJoho

RSS 2.0