I'll be back

Kommer att ta ett litet break från bloggen ett tag. Dels för att jag tycker att den börjar bli tråkig innehållsmässigt och uteseendemässigt. Jag tröttnar lite på den själv liksom. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag ska börja lägga upp mer bilder och bla och bla. Faktum är att jag inte har några bilder att lägga upp. Speciellt inte nu när mitt liv går ut på att jobba och de dagar jag är ledig så sover jag eller är ute och ränner och gör precis det jag alltid gör, det vill säga hänga på en bänk någonstans inom Grangärdebygdens gränser.

Ska försöka fixa detta problem jag har med min blogg, annars kanske det vore bra om jag till exempel:
1. Sökte jobb.
2. Skaffade mig en hobby
3. Inte spenderade så mycket tid på facebook och twitter (det händer aldrig något nytt ändå när man är inne och kikar var tredje sekund) DESSUTOM är det inte intressant för fem små ören. Egentligen!

Men bara så ni vet, jag kommer att återvända hit eftersom jag troligtvis varken kommer söka jobb, skaffa en hobby eller spendera mindre tid på diverse sociala medier!

Trouble that does not search words




Sleep? Nä

Här ligger jag naken och borde sova. Hahahah, nej jag är inte naken, jag är bara övertrött... Så tokigt det kan bli!

Nej jag borde verkligen inte blogga nu för det här kan bli vad som helst, eller ingenting. 
Fan, börjar jobba om 6 timmar. Måste sova hur som helsteeeeeeeee.

Är det inte bra Konstigt?

What's next?

Dagarna, veckorna och allt går så fruktansvärt fort.
Efter denna vecka är det bara 5 veckor kvar på hemtjänsten. Det är en vecka mer än vad jag varit där hittills, och fram till nu har det gått hur fort som helst och det kommer det antagligen fortsätta att göra. Herregud, känner hur klumpen i magen inför framtiden. Det är om fem veckor som jag öppnar dörren åt arbetslösheten, fem veckor till jag på riktigt kommer inse att jag faktiskt har tagit studenten och aldrig mer behöver sätta min fot på någon skola i hela landet, om jag inte gör det självmant. 

Är det bara jag som har panik inför framtiden, det som händer efter de här veckorna?  Okej, jag vet att jag och Louise har lika mycket panik båda två, men jag kan inte komma på att någon annan jag vet ens nämnt det. Har alla en plan? Har alla ett jobb som varar längre än 9 veckor? Eller tar ni det bara som det kommer? Söker ni ens något jobb? Hur bär ni er åt??

(Heheh panik)

Avlider

Jag dör lite nu
.....

Music

 









 

-

We tried so hard that we fucked it up

Sofia?

Alltså, jag tycker så mycket om mina föräldrar och är så sjukt nojig att något ska hända dem.. 
Smider redan planer vad jag ska hitta på för något när de kommer hem igen....

Jag är faktiskt jätte orolig och fånig, haha

'

Nog har jag lite ont i magen allt

I would have said yes



Grubbs.




Jaha, nehe



So what will your legacy be?

 


Kär i denna låt

<3

Jag älskar mina älskade föräldrar!

-

 

RSS 2.0