Where do I go from here? I'm so lost!


Gammal låt
Depp


Lördag!

Vaknade runt tolv kanske, gick ner och åt lite frukost, tog det lite lugnt, sen kom jag och tänka på att jag ville till borlänge och shoppa, så frågade mor och far om vi kunde åka dit och det gick fint. Var väldigt mycket folk, och jag hatar när det är mycket folk, men det gick rätt bra ändå. Skulle egentligen bara köpt en jacka, men hittade lite mera saker, så det var ju bra.



Jag gillar dom ja


Den kliar lite


Tänkte att jag skulle läsa twilight böckerna eftersom alla säger att dom är så bra.


Halva priset på den på carlings så de va fint.


Fredag, ÄNTLIGEN!

Men hallå, längesen jag skrev något vettigt i bloggen, inte för att det här kommer bli speciellt vettigt om man säger så, men endå. Tänkte skriva om min vecka lite, mest för att påminna mig själv om vad jag egentligen har gjort, för just nu kommer jag inte på något speciellt. MEN iallafall....

Måndag: Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde i måndags, gjorde väl inget speciellt, eller jag sov hos maria från söndag till måndag typ sen var i skolan till fyra, åkte hem och gjorde ingenting.

Tisdag: Tror det var då jag hade en sån fruktansvärd huvudvärk och tandvärk, skulle kolla på film när jag kom hem från skolan men hade så ont så jag gick och la mig en stund, vakna, käka tacos och firade vår kisse villgott som fyllde 2 år, åt kladdkaka, mums!

Onsdag: Åkte med maria till fredriksberg, köpte toffifee, cola och chips, pluggade lite, laddade ner american history x och sen skulle vi gå och lägga oss i tid, eftersom vi typ jämt går och lägger oss vid tre.

Torsdag: Vi försov oss, så vi fick ta 11 bussen till skolan, var i skolan vid 12, missade en viktig turism lektion och så idrott, men var där på klassråd och svenska, mad facit i hand skulle jag inte ens behövt åkt dit eftersom jag hade missat den enda viktiga lektionen. Åkte med patrica hem, fick skjuts av louise mamma. När vi kom hem åt vi mat, bondsås, skit gott var det, åt nästan upp all mat ju, var jätte hungrig, haha! Sen gjorde vi jätte fina "negerbollar" HAHA. De som fanns i dem var oboypulver, mjölk, havegryn, kaffe, vaniljsocker, vatten och störssel, och även strössel utan på dem, det blev iallafall riktigt gott, och jag blev skit mätt. Patricias pappa kom och hämtade oss, skjutsade mig hem till Sunnansjö, jag och mamma tänkte kolla på film så det blev Saw 4 och 5. skit bra!

Fredag: Leka med Patricia :)


I saw!


I saw - Matt Nathansson


Tack Patricia, jag gillar det :)


RSS 2.0