Fröken karlssons spontana liv!

Louise kom hit lite spontant och tog en kopp kaffe med mig, sen blev vi lite mer spontana så nu brygger vi mycket kaffe och letade på en termos, blir en liten picknick! Vi ska ta våra fina mopeder ut på en sväng. (vi är inte 15, men det är vår moped) Haha. Jag gillar oss.

Ha en trevlig måndag!

Kupong russin

Jag och Louise har lyckats stöta på kupong russin varje gång vi är inne på hemköp. Hmm, tar bara en kvart för dem att få upp plånboken, sen kommer dom på att de har massa kuponger, och sen har de oftast inte mynt och sedlar i samma plånbok så det tar ungefär fem år till. Rätt komiskt, ju mer vi pratar om de desto fler stöter vi på!


Igår lekte jag med Louise och Patricia hela dagen, vi gjorde mat (eller, ja)



Har klänningen igen, typ eller?

Hey hey hey, Michael Jackson blev bättre när han dog, så är det ju med de flesta! Aja, sitter in the turism salen med Louise och poppar. Har precis gjort klart och skickat in mitt hållbar turism arbete, SKÖNT!

Snart drar jag och fotograf Angelica till Vansbro på bal, har också klänning, eller?

She's going Hollywood tonight!


Fetness

Hade ett muntligt nationellt prov idag med Louise, gick det bra? Hm, jag vet inte riktigt hur jag ska uttala mig i den frågan, haha.. En sak som jag verkligen inte tycker om är när våran lärare sitter och ser ut att behöva spy när han lyssnar på oss, typ sitter och suckar och ser allmänt uttråkad ut, inte blir man väl specieltl pepp på att prata engelska då? Aja, vi pratade lite om health och fitness, men råkade säga FETNESS, så både jag och Louise vek oss i plågor, det var hemskt svårt att sluta skratta, roligt att han har det inspelat också.


Swedish House Mafia - Save the world.
Tycker hemskt mycket om videon.


I dare you

All denna drama, allt kretsar runt dig och när det inte går din väg gör du ALLT för att hitta sätt att få en liten gnutta uppmärksamhet. Behöver du verkligen göra såhär?



-

Sitter och lyssnar på musik som jag ungefär har gjort sen 12:45 imorse då jag vaknade. Har minglat lite på youtube tills jag upptäckte alldeles nyss att jag hade fått 2 timmar till att lyssna på spotify? Hmmm.. jag klagar inte. 

Annars då? nej
- "Det går inte alls längre."

Pete Murray - So Beautiful

God my fingers burn,
Now when I think of touching your hair
You have changed so much that I don't know,
If I can call you and tell you I care
And I would love to bring you down,
Plant your feet back on the ground

<3



Just 4 you

Jag gör det för dig,
inte för mig.
Glöm inte det

-


I think I'd lose every benefit of all that I've accomplished

Har 5 minuter kvar att lyssna på spotify, känns som att youtube kommer bli användbart.

Idag ska jag ut och åka motorcykel med Thomsens, ska bli kul, kan inte minnas att jag har åkt det någon gång? Har nog inte det heller... Men hoppas jag inte blåser av, det blåser ju rätt skapligt ute. Ska väl ta mig en dusch nu och äta något, sen åker jag hem till Angelica och sätter på mig Mckläder, jag är jätte fin i det (hoho)





- Lite dö kanske

Är så trött och svettig och... trött så vet inte vad jag ska ta vägen. Hård kväll/natt, kanske. Ja, ibland är det så också. Lyssnar på musik och ja, orkar inget. Ska snart kolla på film med mamma och pappa, igen, vi åkte till stan och hyrde 3 st så. SVETTAS!!!! måste gå

Everybody has a private world where they can be alone



Mindre än två månader kvar

Do the creep

Vilken trevlig "sovmorgon" jag fick, vaknade inte alls av att det åkte förbi ambulanser/polisbil/brandbil (något av det) Dönade ju som tusan Sov aldrig med fönstret öppet när du har sovmorgon, eller a ett tips i alla fall.

Blir skola i en och en halv timme, sen blir det invänta balen. Ikväll blir det troligtvis lite utgång med Erika m.m!

Louise om du läser innan du sätter dig på bussen hit, skicka ett sms när du åker från Saxdalen så går jag, förvänta dig inget svar, slut på gratis sms :)

The fixer

Som några kanske vet så har jag plockat bort min facebook och har inga planer på att återuppliva den. Känns som att jag inte bryr mig så mycket om vad alla gör, faktiskt. Så istället för att plocka bort massa vänner så plockade jag bort mig själv. Och så var jag så jävla beroende av sidfan också, men jag klarar mig bra utan om man säger så. Om folk vill veta vad jag sysslar med om dagarna så har jag ju faktiskt bloggen, och de jag "bryr" mig om va de gör är ju egentligen bara mina vänner, och nästan alla har en blogg.

Har faktiskt skaffat mig en liten twitter, mest för att kika på kändisar, haha men jag tycker att det är kul.

Nog tjatat om allt det där, haha. Sitter i skolan och har håltimme, super kul typ!


-

Some folks just have one
Others they got none
Stay with me,..
Let’s just breathe.

I'm just a teenage dirtbag baby like you

Sitter i skolan och borde plugga naturkunskap, men finner det trevligare att sitta och chilla med en kaffekopp framför datorn. Hade nyss volleyboll på idrotten, så grymt kul!

kl 16.10 är det dags för teorilektion igen, wiaah..


All the best

Skrev ett jävla inlägg som jag råkade ta bort, haha. Så jobbigt! Har kollat på skins hela dagen, har verkligen fastnat för den serien, älskar Chris men var ju så dum i huvudet som gick in på wikipedia och läste om vad som hände i andra säsongen, kanske inte det bästa jag har gjort.. suck.

Nu har jag el fröko louise här, blir att kika på de fyra desperata, underbara, roliga damerna ikväll som jag har följt i 6 år. Låter helt sjukt länge, men så är det!



Be good or be gone

Har en Skins kväll, ikväll. Åh, så bra det är, vill bara kolla mer. Funderar på att inte sova inatt utan att fortsätta titta på det. Å så fionn på det här, jag blir ju ledsen på något vis, det är ju sorligt, och roligt, och bäst. Tack At för att du sa åt mig att kolla på det. Nu ska jag ut på en promenix och samla mig annars kommer tårarna komma, haha, hatar att gråta till serier/filmer.

JÄVLA SKIT TV4 PLAY!

VÄRDELÖST

Sick and tired, fast mest tired

Försöker att pigga upp mig med apelsin krokant, som för övrigt är en av marabous godaste, mmh... Fundrar på att gå ut och ta mig en promenad, ja, det ska jag nog, så jag piggnar till så jag orkar kolla på finalen ikväll. Bronsmatchen är inte så viktigt, men heja Tjeckien, Jagr!

ÄR ledig imorgon, och varje måndag fram till sommarlovet, rätt okej att vara ledig på den drygaste dagen!


Vi har något som dom inte har

Ja, har varit hemma hos Angelica sen tydligen kl 16, kollat på melodifestivalen, bästa bidraget var ju utan tvekan Finlands, men det tyckte tydligen inte resten av Europa. Så, azer... (kan inte stava) vann ju lite, våran manboy kom ju lite trea sådär. Har ingenting att säga om vad jag tyckte om det, tråkigt att Paradis-Oskar inte vann.

Men i alla fall, vi i Sverige har ju någonting som de i Azerbaijan (googlade) inte har, det vill säga en VM final i ishockey imorgon! Funderar starkt på att stänga av min mobil under matchen så ingen kan störa mig.

Nu tycker jag att det börjar bli tröttsamt att vara vaken, så får väl lov att säga godnatt.

I just can't keep living this way

-

Da Da Dam

Brygger mig lite kaffe. Idag blir det skolan i 45 min, Ecpat seminarium, rätt så jobbigt.

Ser fram emot

Ja, om ungefär två månader befinner jag mig på arlanda och väntar på planet till USA, längtar ihjäl mig! Ska bli så grymt kul och ja, skönt om inte annat att slippa Sunnansjö, Dalarna, Svergie i en månad. Kommer antagligen inte vilja åka hem igen om man säger så, blir andra gången jag åker dit.

Liseberg förhoppningsvis också i sommar med bruudarna.

Sen tycker jag att Angelica och Emelie hade en finfin idé att åka till Berlin, jag är otroligt på, på den idén.

You thinkin’ what I’m thinkin’?



Tycker låten och videon är grym, och rolig.

Just Breathe

Okej, ja. Mitt förra inlägg beskriver väl min dag, inte så överdrivet rolig. Jag vet inte hur jag mår idag? Ont i hela kroppen, trött och uttråkad. Känner mig mer död än levande.. Donken skulle ligga runt hörnet, vilket hörn undrar jag då.. Vänta, har jag föresten nämt att vi var i Stockholm på Uf-mässa? Nu har jag i alla fall. Åkte mer buss än va vi spenderade tid där, aja spelar väl ingen roll då jag ändå ville hem hela tiden.

Nu ska jag halta (fortfarande ont från sendraget) ner i källaren och hämta mig en glass!


Tråkigt!

Jag vill åka hem! Seriöst, det här var det tråkigaste jag har varit med om. Fast, det blir väl va man gör det till, men fy

Shoot your gun

Trixar lite med min dator, kan inte ladda ned det där jävla flash bla bla programmet, kan inte göra någonting typ utan det heller, blir så förbannad, och sen har det fuckat up sig med sommarjobbet också, jävla skit.




Gillar min webcamera, den får + poäng och ljudet!


Every day is yours to win

Vaknade så fint av sendrag i min vad, har fortfarande ont. Jag får aldrig sendrag i min vad, pratade om det med Angelica i typ häromdagen att jag bara får i foten, men plötsligt händer det, liksom.. Usch det gör ont. Haha!

Ska snart huppa in i duschen och sen ska jag dra mig mot stan, teorilektion igen.

Cry to yourself

Sitter och snorar hur mycket som helst i soffan, och det blev ingen hockey för min del idag för jag lyckades somna. Segaste dagen på länge tror jag? har fortfarande inte blivit mörkt, känns som det var flera år sedan jag vaknade upp i husvagnen, haha.

Nu har jag beslutsvårigheter, spela ps3, kolla på någon av alla filmer jag lånade av Angelica, sitta kvar och muppa vid datorn, gå ut och gå eller sova. Skulle ju kunna hinna med allt med tanke på att jag blev ju visst lite ledig imorgon. Känns behövligt!

Inget bråk med Angelica, i alla fall

Tänker aldrig bli osams med Angelica, hon har så mycket snygga bilder på mig som hon tänker ladda upp ifall vi skulle börja bråka. Asså, dom är så snygga så ingen borde få se. Hemska...

Sen har jag kommit på att jag hatar att inte ha något att se fram emot. Just nu ser jag fram emot att få mat och kolla på hockey, Svearike - Schweiz! HÄ BINT BÄTTRE


Malingarna

Hade en trevlig dag och kväll igår!
Tog lite bilder av Patricia, bättre de än att behöva släpa med sig egen kamera ;)





Föörsta

Haha ja, första inlägget från min nya dator. Jag tycker om den jätte mycket!

Hade en trevlig kväll igår och nu är det bara jag och Louise kvar. Håller på att skita på mig men Louise sitter och skiter just nu så får helt enkelt hålla mig, haha.

Ikväll blir det malingarna och grillat och någon cider, gottttt!

Kvällens snyggingar

Sitter fortfarande vid datorn, men håller på att få värmeslag så måste hitta mig ut snart, och ont i röven, sitter på ett golv och har gjort det i två timmar nu, vilka nördar vi är, roliga. Kom och tänka på engelska provet idag, det med våran generation stämmer ju in ganska bra faktiskt, här sitter vi fyra ungdomar och umgås, men våra datorer, och pratar med varandra genom facebook även fast vi sitter typ minst en halv meter ifrån varandra. Inte så socialt, egentligen!


Rätt snygga, ändå

Tre snygga brudar på besök, eller i alla fall Isabell.

Sitter här i mitt "gym" med Louise, snygg bullen och Ragnar. Vi har ladies night och alla vi fyra sitter med varsin dator och är coola. Jag och bullen poppade popcorn åt Patricia, hon ville ha grillkrydda och andra kryddor sa hon, så vi hade i kanel, salladskrydda, curry, kakao, vaniljsocker, oregano och sist grillkrydda. Konstigt nog, okej.. jävligt konstigt nog så tyckte jag och bullen att det var gott! hmm.


JUST NU!

But it's over now

Fick mig en dator dagen till ära. Ne, men tack så mycket älskade mor och far!
Känner mig grymt taggad inför nationella provet i engelska b imorgon, eller så gjorde jag nog inte det. Jag vill ta studenten nu på en gång, nu!


Fionn Regan - Put a penny in the slot


Du försöker hålla masken så du kan sväva över marken

Började 4 maj med att gå upp tidigare än vad jag brukar, men kom ändå iväg till bussen senare än vad jag brukar göra i vanliga fall, tyckte det var lite komiskt. Hade i alla fall Louise sovandes hos mig, så vi drack lite kaffe och käka frukost, brukar typ aldrig äta det eftersom att jag ändå är lika hungrig efter några timmar som jag är när jag inte äter? Klämde för den delen i mig en kycklingtallrik idag, ifall ni känner att ni vill veta det ;))

Kom hem från teroin för ungefär 45 min sen, och nu inväntar jag Sverige - USA, är grymt taggad! Måste dock plugga lite Ecpat, men det är väl de pauserna är till för?

Cuz' you got lost and wanted inside

Tack Angelica för att du fixade så fint här, och en bloggrape :)

Har precis insett att jag inte kan leva utan spotify, så får helt enkelt börja hora så jag har råd med det. Haha ne, så dyrt är det faktiskt inte. Så det får bli det billigaste i alla fall. Kan inte leva utan min drog. Just nu lyssnar jag på Aqua, hihi och snart kommer Louise hit för att följa DH trenden!

Tänkte ta mig en sväng till Borlänge imorgon för att kika lite på en ny dator, men så kom jag på att jag ska på teorilektion! Var på risketta och en teorilektion igår med Louise, Patricia och Robert, tyckte faktiskt att riskettan var roligt, med tanke på att alla har sagt att det är så jävla värdelöst, intressant om inte annat tycker jag.

House of the rising sun.

hej sofias blogg.
hejdå sofias blogg.

110501 - Everybody knows, there's a party at the end of the world


Alex Gaskarth.
RÄTT snygg.

RSS 2.0