8 Augusti 2009!







A picture says more than a thousand words!


Är hos Angelica!


Tjena tjena, sitter hemma hos Angelica, varit här sen igår kväll. Vakna vid 1 tiden, och det var RIKTIGT skönt att sova länge! Studie dagar i mitt hjärta. Senare idag ska jag åka hem till Maria, igen :]

Roligt inlägg, ofc!

Kolla, en tant!


Just some stupid thoughts!

Kom hem från Leksand för ett tag sedan, var på hockey! Kunde ju varit en bättre match, var ganska tråkig hockey, men blev bättre i tredje. LIF vann ju med 6-1 så ska inte klaga!

Nu sitter jag i min säng, spelade nyss bubbleshooter!
Jag hatar att typ sitta ensam, jag hatar att behöva tänka på en jävla massa saker som bara förstör. Blir så förvirrad av allt, jag hatar att ta beslut, ta ställning och ja, tänka! När man har folk runt om sig så tänker man inte lika mycket, inte jag iallafall. Jag gillar läget liksom. Men nu känns det som om det kommer miljoner tankar och att jag ej kan hantera dom, vet inte hur jag känner. Livet är fan en gåta.. Det finns inte svar på något, man hittar dom åtminstonde inte. Jag tvivlar på nästan allt.

Jag har problemos, jag vill byta linje, förtillfället.. Kan känna en helt annan sak imorgon. vilket absolut inte är nååå irriterande! Jag vill liksom komma bort härifrån, jag hatar ludvika, sunnansjö! Börja om lite kanske, komma till en stad där inte en jävel vet vem man är, där man kan vara sig själv. Visst kan jag vara det här också, men inte utan typ skit? Vissa har ju svårigheter med att acceptera den man är, är antaligen så överallt. Men fy jag vill bara bort härifrån, om så får någon vecka. Jag pallar inte..

Nu ska jag sova, får hoppas på en bra dag imorgon, borlänge sen hem till Maria! <3

I haven't felt that way since 1993!

Tjena mors, skolan idag har inte varit specillet rolig. Skönt att det är helg iallafall! Åkte hem med 13:45 bussen, när jag kom hem ringde jag och hörde vad pappa hade för sig, han jobbar ju i sunnansjö nu så jag tog mig en sväng dit, men först åkte jag ner till sjön och satt i solen lite, när jag skulle åka därifrån höll jag på köra in i en bil. Jag fattade inte så mycket men körde vidare, darrade som fan, det var inte så jätte nära, men.. hade han kört lite fortare så hade jag nog kört in i honom, what ever! Kom iallfall fram till huset där pappa var och jobbade, lade tegel lite! Fick klättra upp där också, fint var det, solen skiiiiner och det är nice.





Bra låt, lyssna!


Dålig fantasi

Hej alla barn, skolan idag var helt okej tycker jag! Är faktiskt rätt kul, asså nja inte själva programmet, går väl det mest för att jag inte visste vad jag skulle gå och det är lätt att få jobb efteråt! Men det är kul för att endel klasshomies är nice, ha har as roligt, speciellt med patricia, martina, louise, isabell, åse och lovisa.

Aja, jag kom iallafall hem från Borlänge för ett tag sedan, varit där med patricia och hennes pappa och farmor! Mycket trevligt, inte varit där på ganska länge nej! Just nu sitter jag och lyssnar på breathe carolina, bäst helt klart. Ahh.. Jaja!



you got it wrong now, cause i don't give a fuck, i'm not your believer :)


Snögg

Haha, här sitter jag och har tråkigt som tusan, lite inne på myspace och kollar på bilder lite.
Inget roligt att skriva om idag då, men imorgon ska jag följa med Po till borlänge och shoppa litegranna.


David & Kyle, Brian, Lil' Wayne.
RÄTT snygga.


Jag ska ju att jag hade tråkigt..


Det är skönast såhär!

Var på body combat idag, jobbigt men kul. Även fast jag typ inte hängde med någonting och kände mig som jordens idiot! Men ska nog börja på det där, kan vara sjukt bra, införskaffa lite muckler kanske, och så får man ut sina aggressioner och det kan behövas rätt ofta, iallafall för mig, ja!
Jag har redan fått träningsvärk, typ i ryggen och i benen. Haha. Det är ju bra, mm!






It doesn't hurt me.
You wanna feel how it feels?
You wanna know, know that it doesn't hurt me?


Eurotrip

Har nyss kollat på filmen Eurotrip, var ett tag sedan jag såg den sist. Den är så jävla rolig, haha!




Well well, ska alldeles snart gå ut och gå med mamma, ska faktiskt bli riktigt skönt, håller på lökar ihjäl här!
Slutar 4 imorgon, så jobbigt kan jag lova, mor och far kommer och hämtar mig då uppe vid skolan iallafall så åker vi hem, duschar och grejar sen blir det hockey i Leksand, gud så trevligt :]


Svenska med Mauritz.

Tjena mors, slutar halv två idag, inget klassråd och framflyttad svenska, slutar egentligen 13:45 men vi från sunnansjö m.m får sluta halv för att hinna med bussen, mycket bra. Sitter i bibblan just nu, eftersom Po ska leta efter en bok som hon egentligen har hemma, MEN egentligen ska vi läsa i böckerna men vi orkar inte, så vi tänkte göra det i helgen istället, haha! Efter skolan ska jag med Patricia hem och plugga försäljning och service, ett helt häfte med arbete typ, skit kul verkligen. Men snart är det helg, ska bli så grymt skönt.

Hade!

Ölspelet!

Hallå i stugan, kom nyss hem från patrik, var där en stund såhär på kvällskvisten, spelade lite guitar hero och kolla lite tom & jerry, haha! Efter ett tag hittade jag på ölspelet och tänkte att vi kunde spela lite, men eftersom ingen av oss hade öl så spelade vi med saft istället, vilket är bra mycket godare än öl, ja! spelade väl inte sådär jätte länge men drack upp en tillbringare saft, mycket gott med apelsinsaft, mm! Sedan åkte jag väl hem, det var/är hur kallt som helst ute, så jag skulle inte bli förvånad om jag blir sjuk/sjukare till helgen, det vill jag dock inte bli, så nu ska jag sova, eh.. som om jag skulle förhindra att bli sjuk för att jag sover lite, förstå vad dom som lider av någon allvarlig sjukdom skulle sova liksom.. nja.. icke!




kanske samla ett gäng och spela, med annat än saft?
tycker jag låter som en bra idé!


Ja, vad ska man säga? AWESOME


Gene Simmons, snygg mm.


You've dug my grave, but I pushed you in it!

Nu har jag ätit, fan va gott det var, och fan vad mätt jag blev!


Tänkte dela med mig av en ett jävla bra band och en riktigt nice låt!





Oj, vad mycket svordomar det blev, haha! Nu blir nog mamma arg när hon läser det här.
fruntimmer sa en ha å.....

Bubble shooter!

Goddag, här sitter jag och har ganska tråkigt. Roar mig med Bubble Shooter iallafall, det är kul och beronde framkallande. Det går inge bra för mig heller. Förövrigt sitter jag och väntar på mat, mm.. Har faktiskt sagt åt mina föräldrar att åka och köpa mat åt mig från sole mio, känns ju så ovanligt, men nu var det faktiskt ialalfall 2 veckor sedan jag åt där! Jag kommer aldrig tröttna på deras kycklingrulle, asså mums.

Jaja, idag har jag inte gjort så där överdrivet mycket, tänkte kolla på film men så blev det inte, har duschat och suttit här och funderat lite. Jag vill ha pengar så jag kan köpa kläder! Är så jävla sugen på att ha något nytt, även fast jag har typ hur mycket kläder som helst jag inte använder, nya och allt. Men jag vill ha mer. På tal om ingenting, fyfan vad sugen jag blev på subway! Haha, oh nej.. jag kommer bli jordens fetaste!

Nu fick jag ett sms som det stod "Duka" på, så får väl göra det!



Mycket trevliggt spel. Haha!


Godmorgon.

Känner mig bättre idag än alla andra dagar jag varit hemma, så imorgon blir det nog skola! Just nu sitter jag och håller på dör lite, är så jävla hungrig! Tror jag ska gå ner och kolla om jag hittar något i frysen liksom, vill inte ha frukost, jag vill ha MAT! En pizza bit kanske. Woho, funderar på att starta någon film, kanske sova lite till. Jaja, hoppas alla har trevligt i skolan iallafall (;


Gammla bilder från bloggen.
Hemma hos elin, elin äter en pizza bit (vet att ordet sitter ihop), men det blir fel om jag sätter ihop det, eftersom det ska vara så, iallafall om man tänker på hur elin uttalade det den dagen ^


MAT NU, TACK!


30 oktober 2008

Haha, ja det var en händelserik kväll. Ganska mycket, galet. Hela högen satt inne på elins toalett, jag, cissi och emelie satt i badkaret, flera styckna kräla runt på golvet, angelica satt på toan, om jag inte minns fel, skit kul hade vi där inne tills erika kom och välte ner en hylla så det blev stora märken i badkaret, carro låg på golvet i ett annat rum, alla ropade efter henne, jag fick leta, hittade henne på en matta som hon tyckte var skön, frågade till och med elin vart den var köpt! Barbie dockan var också med, nästan på varje bild som är tagen på övervåningen. Mr.muscle var en räddning den kvällen. Vi försökte hålla allt så hemligt som möjligt så inte elins pappa skulle veta att vi hade haft fest, gick ju mindre bra, det låg kapsyler överallt ute på gården, fimpar, badkaret som erika hade gjort snyggt, vinspyor i hans säng. Ja, ni ser! Iallafall så är det ett minne för livet.  


Men hej, det var inte igår!

Jag ska börja blogga igen, även fast jag vet att jag kommer tröttna. Haha, men det kan bli kul! Jag och elin ska ju bli stor bloggare, elin mjauauaauow!

Vad har jag gjort idag då? Inte så mycket eftersom jag är lite sjuk, sov till typ halv elva kanske, efter det kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde, satt mig antagligen vid datorn eftersom jag har suttit vid den i snart 10 timmar, hah! Får se om jag orkar gå till skolan imorgon, har lite ont i magen till och från och så. Har antagligen redan hamnat efter i en massa ämnen, handels är en dryg linje!


RSS 2.0