280211 - Klippt mig!

Idag har jag äntligen klippt mig, visste inte riktigt hur jag ville ha det, men jag är nöjd som tusan :) får väl se om jag är lika nöjd imorgon när jag måste fixa till allt själv. hahah..


270211 - Eminem

Kär i honom


230211 - Bastgörls.


Basta är kul, speciellt om man har sönder glas

230211 - Besök på tomteland

Blev ett litet besök på tomteland idag, träffade henke och mia, drack lite kaffe och läste brev som barn har skickat till tomten, hehe så söta en del! Jag vill ha apu där igen.




Törstiga..

220211 - Hej Elisha



Hon och Eva ligger nog delad etta!

220211 - Hej Elisha



Hon och Eva ligger nog delad etta!

220211 -

If you love me got to know for sure
Cuz' it takes something more this time
Then sweet, sweet lies

220211 - Mmh..

Har ju nyss kollat på Pearl Harbor, så nu sitter jag och Louise och drömmer oss bort lite fint....


Tänk om dom kom in i rum 42 nu liksom...

210211 - Jag gav upp för längesen

Nu skulle det sitta perfekt med en månad i USA, eller vänta.. skulle nog vara helt PERFEKT om jag aldrig mer kom tillbaka till ruttna Svergie, Ludvika, allt.. Usch det är ju så man vill spy på det här jävla äckel landet! Känner inte för att komma hem från Gesunda ens, det ligger mitt ute i skogen, men så mycket hellre här än Ludvika, sunnansjö.


Hejsan, vi ses snart.

210211 - Film, eller?

Idag jobbade jag och Louise tillsammans uppe i sportshoppen. Ganska mycket mer att göra idag än de andra dagarna, fick till och med fixa med vikt på skidorna, oj oj.. Fick sluta vid kvart över tre, så då gick vi och tog en fika.. Gillar att vi får personal rabatt!

När vi kom "hem" igen la vi oss och kolla på lite film, gick väl ungefär en kvart så somnade jag med glasögon på och allt. Haha,  vaknade typ nu och förstod i princip ingenting..



Mmm vilka gooda chips!

210211 - Lunchrast






Tycker det är skönt att man får ha mössa på sig på jobbet!

210211 - Hej igen?

Jag tänkte mig en nystart här, är ju inte dirket någon storbloggare på de viset men ibland kan det väl kanske kännas lite smååå kul? vad vet jag.. Men som första inlägg på något år tänkte jag lägga upp lite bilder från GESUNDA!






RSS 2.0