Tjabbba !

Woho, igår var jag med elin, vi hade väldigt kul! Vi åkte till borlänge, det var sjukt tråkigt så vi åkte hem lika fort igen! Sen från ludvika till grängesberg, sen träffa vi putte, gus och tobias. sen hängde vi på ica och konsum, tror vi var in på ica 3 gånger på en kvart! Haha! Sen kom min snälla far med mina grejer, efter det gick vi hem o käkade lite mat. 19:10 tog vi bussen till ludvika igen, gick runt där lite, åkte hiss upp och ner, spottade nötter och hadde kul! Sen gick vi till haffas och målade och lyssna på musik. Sen hängde vi resten av kvällen typ ...

Det blir en slapp lördag idag.

Vill du ha en pizzabit ? (PI)

Tjoho, idag ska jag och elin till borlänge! Vi skulle åkt med en buss som gick (inte gick) 10:56 men då blev det fel, så den gick alltså inte! Så hittade vi en annan som gick 10:20, då sprang vi till gammelgården, men så kom det en buss från fredriksberg óch sa att det inte kom någon förens 11:20, så vi blev arga och gick hem igen! Men vi ska åka med CHRISTER istället, eller ska jag säga ulf lundell? <3 Ialllafall så har vi ätit pizza, klockan är typ elva, men iallafall!



Vill du ha en pizzabit?

They're all fucking Batman



Hos Angelica


Hejsan, sitter hemma hos Angelica, vaknade alldeles nyss! Igår åkte vi spark bort till Jossan och Jennifer. Snöade som fan gjorde det också.
Idag har jag ingen aniong om vad som händer.. det viar sig!




- Onsdag

Hejsan, igår gick jag hem till Elin, vi segade lite typ! Sen gick vi ut en stund med Cissi och snackade lite om allt :) sen kom Jossan och så hängde vi lite! När Jossan åkte hem kollade jag och Elin på tv, sen gick jag hem!


Känns som ett vääääääldigt fint inlägg detaljerat och bra. Men jag orkar inte, ska läsa min bok nu jag köpte i sthlm, den är snart slut, men den va typ rätt bra!


Nice dag.

Så blev det att se ut efter alla färgningar, fick bleka det två gånger! Blev inte blont, men det visste jag typ redan innan, men jag gillar färgen.. den är cool! Köpte nya lacoste skor också, för 799 kr! och tröjor för 900 något, men mamma betalade den ena, så tack mamma :) Nu ska jag dra över till elin, hej!


Stockholm IGÅR!

Stockholm igår var rätt så kul, gick runt med Patricia hela dagen! Men vi alla träffades sen när vi skulle käka, det blev på pizza hut, så alla tog buffé! Bordet brevid oss satt mormor och hennes barnbarn, så jävla trevliga människor, så vi pratade och skrattade med dom, sjukt roliga stockholmare! Sen kom en som jobbade där och fråga oss: Kommer ni från Norge?  vi: Nej vi är från dalarna ( :o ) då sa han . Jaha är ni från älvdalen? Vi: Nej Ludvika! Sen asgarva vi, det var hur kul som fan, sen fråga han om hela byn var här! Haha! Han måste ju tyckt att vi pratade väääldigt kontstigt, för norska ..? och i älvdalen pratar dom ju så man inte fattar? Haha men kul var det iallafall! Sen gick vi väl ut och böjrade shoppa igen, Jag köpte en låtsasskinjacka på weekday, för 200 ngt, den va billig och fin! Sen tröjan under här, as snygg gillar den mest, sen vitt bandana som jag fan ska använda! Sen en bok, haha!


Tröjan jag köpte på TOPSTREETWEAR! kan lova att det var min favorit butik i sthlm iallafall.

Idag ska jag klippa mig, och färga håret! hoppas på att det blir bra, kommer kanske bild senare : )


Fallen Leaves

Har inte bloggat nu på ett tag, måste med ge att jag har tröttnat på det! Men kan ju skriva vad jag har gjort nu i helgen då, eller det finns inte så mycket att skriva men jag har iallafall vart med Elin både i fredags och igår! I fredags kollade vi på sex and the city och hängde, igår hängde vi bara! Vi har så jävla kul tillsammans så det är sjukt, haha, siegpluskan och den snygga dansen som vi ska göra när vi ser placebo <3 haha! Ja just det, jag ska inte gå på peace and love, jag går mycket hellre på metaltown, sen SKA jag, elin och angelica till siesta och kolla på placebo, det är ett måste! Får verkligen herpes annars, och det vill vi ju inte!

Iaf, ska nog över till Elin idag igen och imorgon blir det ju Stockholm med henne, angelica, patricia, linda och erika! Det blir nog kul, har inte varit så pepp på det dom senaste dagarna, men nu börjar jag bli lite pepp, måste hitta ett par bralleeer!

Min tatuering har äntligen läkt, och jag tycker den är najs som fan, och är så nöjd med den jag bara kan bli :)

Böhööööö..

Sitter här och har bild. ska leta konstnärer, vettu! Vi var nyss nere på bibblan på byn, kollade inte så mkt, se n gick jag och patricia till konsum och köpte nån diet dryck, haha! Idag ska vi nog till stan och fixa buss biljett till sthlm till patricia. Såå .. på måndag åker jag, angelica, linda, erika och förhoppningsvis patricia och elin :) kul!

NU är jag hungrig på den där drycken , annars är det lugnt eller något höhö ;)

Orka dig :)

Jag älskar den!



KÄRLEK TILL DEN LÅTEN

I'm not lovin' you the way i wanted to ;;


En rätt så seg dag, har bara klämt i mig en massa godis från igår, och nu kom jag på att det finns mer i ett annat skåp.. hmm. Har inte varit ute och gått på flera veckor heller! Finns vissa orsaker till det då, vill ju inte vika ner mig helt heller! Men blev sugen på att gå ut en sväng nu, får väl dra med mor! Har som sagt inte gjort såå mycket annat än typ äta godis, eller har kollat på tv, setat här och spelat. Men det får höra till den tjocka del! Oh nej, nu kommer mamma med fika!  "Måste" väl äta nu då, haha nej! Men sen ska jag inte äta nå sånt där förens på lördag, eller det blir väl fredag om det blir fest, och de är ju inte så nyttig dricka där inte! Men det är kul kul kul!


I'm in love with you but the vibe is wrong

No lonely nights, broken promises or fights will return anymore!

Hej, har varit en bra födelsedag måste jag erkänna, har fått mycket pengar och det är ju skit bra!

Jag vet inte vad jag ska skriva, haha. Har ju inte hänt speciellt mycket idag mer än de jag skrev i mitt förra inlägg! Men jag kan ju alltid tala om att min tatuering har börjat klia något enormt, men det är bra för då vet jag att den läker! Den jobbigaste är att man inte får klia tbx, utan slå lite löst! Idag har jag också hunnit kollat på gossip girl, vilket jag tycker är en skit bra serie!

Imorgon är det stuide dag! Hur skönt som helst med en extra dag på helgen, och på fredag hoppas jag på fest, med alla människor jag inte träffat på as länge! Mer eller mindre dom från elins fest i höstas + andra then! På måndag nästa vecka hoppas jag på att det blir stockholm med tjejerna! Men det får vi se om de finns platser kvar på bussen och så vidare! Har ju pengar nu så jag kan shoppa ju man!

Ett hjärta till dig !

Idag fyller jag 16 bast!

Dagen har väl inte varit något speciellt, födelsedagar är överskattade precis som julafton och allt det där! Men men, det  är väl så! Ska inte göra något spec idag heller förutom att äta tårta! Gott är det iallafall, men nu är jag mätt!

Aja vet inte vad jag ska skriva, ring mig eller något..


Ouuf, du är fin


TATTOO, ohja!



Så blev min tatuering att se ut, är nöjd som fan med den, och det blåa vågorna står för mitt stjärntecken om någon undrar. Tycker den är skit snygg iaf, har haft den i typ två dagar nu, ömmar lite göre, och igår var den skorvig som fan men det har gett sig lite nu! Är som sagt nöjd och jag ångrar det inte för 5 öre, längtar tills den har läkt :)

Sov vid patricia igår, vi tog en massa kort, kanske lägger ut senare, men ser mest ut som ett psyko, men dom blev lite coola iallafall. Sen skulle vi kolla på film men det orkade vi inte så vi gick och la oss, och idag har vi vart i pärlby och patricia har spelat in sin skiva, mihih! Det är fett coolt att sabaton har spelat in sin skiva primo victoria där inne!
 
När jag kom hem därifrån satt jag mig lite vid datorn, sen somnade jag och sov i typ två timmar, sen dess har jag bara ätit, haha! Det där med inge godis har redan spruckit, jag och patricia äter naturgodis hela dagarna och idag har det blivit lite mer onyttiga saker. Asså sjukt, det är inte ens gott, ändå äter man.. Jaja!

I only wanna be with you!

Goddag, åkte in till stan efter skolan och fixade klipp tid, 24 februari klockan 14:00, tror jag det var! Ska färga det på samma gång också, så jag hoppas på att det blir nice! Ska ha svart, sen ska jag ha någon/några blonda slingor, blir det inte bra så ska jag ha någon annan färg, får se hur det blir! Ska iallafall bara klippa topparna, om ens det! Jag vill ju ha mittl långa spret ju, men lite ska jag nog klippa! Men jag blir sur om dom tar för mycket!

Föresten, så är det imorgon jag ska tatuera mig! Blev lite ändrigar och har även ändrat mig vad jag ska ha,hoppas iallafall att jag blir nöjd och att det blir snyggt! Ska sluta tidigatre imorgon så kommr Ronnie och hämtar upp mig och patricia på skolan, så åker vi till stan och fixar lite käk, sen bär det av emot Tony!

Jag vill pierca snakebite!





I only wanna be with you - Volbeat! Värd ett lyssn ;)

Eller är jag bara en patetisk tönt?

Ibland är livet svårt, känslorna kommer som stora vågor och man vet inte om man ska skratta eller gråta! Man vet inte vart man vill komma med livet, man vet inte vad man vill. Är det rätt eller är det fel? Det kan vara rätt i ens ögon och fel i någon annans? Hur vet man att man gör något som är rätt? Det finns alltid något som sårar någon, som sårar en själv.


She told me I was such a LOSER! Everybody can you imagine that?


Kom nyss hem från skolan, det är inte så tråkigt där längre, tror jag har börjat vänt mig med tiderna. haha eller något!  Kan bero på att rektorn är på semester också, ja det beror nog på det! Men vi har en massa prov här fram över, tror jag! Iallafall nästa vecka, i engelska, matte, kemi/fysik! Det är jobbigt, sen ska vårat so arbete lämnas in, och jag ska kompletera mitt afrika prov, haha fick mvg på alla det där med länderna, men resten fick jag ig på! så.. det var ju inte så bra! Alla fick typ ig och måste kompletera! Vilket suger, förstår inte, så dåligt var det väl inte? Jaja, får väl se till så det om asien blir bättre då. Vi går igenom massa grejs på engelskan inför nationella om en månad, jag förstår så där överdrivet mycket! Haha, hade någon hörövning idag, började med att jag inte fattade hur många frågor man skulle svara på, så svarade bara på 1an, sen fick jag höra att man skulle ha svarat på 5 st! Men, min ärthjärna tänkte inte så långt! Det är ganska svårt faktiskt, dom pratar engelska, med dialekt som fan typ, fattar inget!

Sen var det kul på so:n när johan fick damp på kalle, det var nog dagens händelse!


Hoppas på fest i norhyttan till helgen eller nästa helg eller både och :)


I skolan

Hej har nyss haft lunch dåva, gott! Nu sitter jag i bibblan med emmy, maria och kalle! Muhah! Nej nu har jag inget mer att skriva. Hejdå

Guitar Gangsters & Cadillac Blood


Jag är nästan as glad, fick bilder av patricia idag på tatueringar som han som ska tatuera oss  har gjort. Han är verkligen duktig. Hon ska tatuera in en ros, på vaden, och jag tror att jag ska tatuera in ett kina tecken i nacken/under nacken, eller vad det nu blir! Jag tänker inte avslöja vad det betyder heller förns en kines skriver det rätt ut, haha! Ne, men det var snyggt och jag typ blev lite kär. Så nu längtar jag sönder efter fredag ju!



V O L B E A T <333333

I can't hold you close, darling when you not near me!


Hej, igen! Har varit en slapp dag.. Som alla andra söndagar i guess? Nu är det bara två veckor kvar till sportlovet, och helst av allt skulle jag vilja åka här ifrån! Inte vara i dalarna på hela veckan, skulle vara så jävla skönt! Jag börjar nästan hålla med alla andra att det är lite inavel här! Well, får väl stå ut då! Men det är inte lika rolig här längre som det var när man var mindre, då hade vi iallafall en kiosk och sysselsatte oss med andra saker än att bo vid datorn t.ex! Nu finns det absolut ingenting kvar här,  åtminstonde inte vintertid. Fyfan vad jag vill ha vår/sommar, sjukt! Är så trött på allt jävla snö, och allt mörker!

Jag har slutat äta godis, bullar, kakor, glass och annat onyttigt. Har hållt det i en vecka nu, jag är inte ens lite sugen, mamma och pappa sitter och smäller i sig glass brevid, och jag tycker inte ens att det ser gott ut, haha! Kan iofs bero på att det är .. nötter på den? Men whateva! Jag ska försöka hålla det, kul på söndag då när alla kommer och ska äta tårta så sitter jag typ o små dregglaR! Men ne, jag ska fan inte ha ngt, det är egentligen inte ens gott!

Jag vill hålla på med någon sport, bara inte fotboll. Nog för att jag tycker om det as mycket, men allt jävla skit hit och dit i alla jävla år i Nyhammar så vet jag inte! Nyhammar fick en liksom att vilja lägga fotbollen på hyllan typ! Ingen brydde sig i oss tjejer. Äh jävla apa, vill nog börja spela innebandy, men heheheh, tror ni det finns något lag? Nej, eller det finns, men typ " hej, jag har aldrig spelat  i ett lag förut men jag vill as gärna börja spela i erat damlag". Ofta jag skulle få börja! Ofta jag skulle våga!


Hemlighet

Rest In Peace -


Gårdagen var kul, kom hem efter ett någon gång näst intill hel nykter! Så det var ju skönt, var typ som fullast mellan 8-9, haha. Fick typ en chock när jag såg att klockan bara var nio, men men! Det var iallafall roligt!
Och jag är inte ens liiiite bakis, det är mest skönt .
 
Snart ska jag och patricia tatuera oss, kanske på fredag , eller kanske någon annan dag i veckan! Och om en vecka fyller jag 16 år, önskar mig peace and love biljett, och så vill jag ta snakebite.

Aja, nu ska jag ta o spela lite xbox!


Rest in peace LG! <3

Placebo - Running Up That Hill

There is thunder in our hearts, baby.
So much hate for the ones we love.
Tell me, we both matter, don't we?


Fest idag!


Jag liksom ba hola que tal?


Nej men hej, sitter och lyssnar på volbeat, som alltid annars. Tror jag kan alla deras texter snart, utantill. Lyssnar på dom minst två gånger om dagen. Iallafall, vaknade vid nio, åt frukost och nu sitter jag här, haha! Får se vilken tid jag åker till kalle, kanske att jag åker med emmy och nilsson? Det visar sig! Det kommer iallafall bli skit kul ikväll hoppas jag!



well love has it's own way of coping
the sadness took over her feelings
oh lucy the loss of her girl made her blind
3 are now left behind

iskolan.

Hej hopp, nu sitter jag här med, patrik, kalle, fredrik, emmy och patricia som dampar på sin blogg, haha! Hon är nästan lite rolig. Muhaha, Det blir inge julia för min del, ska vara hemma och slappa med mamma! Men imorgon ska jag på fest hos kalle, hans pappa har fyllt år, och det blir KUL som fan ;:D

Vi ska egentligen jobba med so, men vi har ingen lärare och vi fick datasalen för oss själva, så det är CHILL!
Jag emmy, lollo och putte ska skriva om mongoliet, hahahahaha

"FIA, VAD ÄR DET HAR FÖR BLOGG JÄVEL,  JAG KOMMER INTE IN"

fuck faaaaaceeeee


Marie Helene Abrahamsson


köpa? mm mm!

HEJ, blir nog ett kort inlägg nu för ska sova typ nu! Imorgon är det prov, ska bli jätte roligt att sitta helt stilla i 3 timmar och få skrivkramp! Efter skolan vet jag inte vad som händer... Kanske borde tvinga angelica att leka med mig, men får se hur det blir med det!

Jag har blivit fett insatt i facebook. Nej, jag skojade, fattar ärligt inte ett skit av det, emocore är simpelt iallafall!

Btw, fick mina saker idag, roligt roligt, snyggt och tjockt .. men vafan. Nu vill jag fylla år, sen klippa mig och färga mitt hår.

På fredag ska jag kanske hem till Julia, sen på lördag blir det fest hos Kalle. DET blir KUL.

Äh, vafan godnatt.

böhöh ;;

Wöhö, jag ska snart ta och klippa mig, vet på ett ungefär hur jag vill ha det, så det blir nog nice. MEN vill inte klippa av något av mitt "spret", om det blir för kort .. blir jag sur och får vänta i hundra år till tills det växer ut, well! Till sommaren satsar jag iallafall på "långt" hår igen, inte alls så långt som jag hade innan, men jag har mina funderingar! Och snart blir det tatuering, ska bli sjukt kul. Hoppas det blir nice, får se om jag klipper mig innnan jag tatuerar mig, det beror på hur mycket pengar jag har, för ska färga håret också, fifan!

Om 12 dagar (tror jag) fyller jag 16 år, jag blir ju nästan pensionär, aa börjar känna mig lite stel i lederna nu alltså ;D

Imorgon ska jag gymma, och det ska bli feting nice det. Sen efter det tvingade pappa mig att städa mitt rum, vilket jag ... ehehe inte kommer att orka, men vad gör man inte.. nej ingenting! Får väl städa då vafan..
Sen hoppas jag på att mitt bandana och min ... köksduk (kmr inte på vad det heter) har kommit :)

FÖRESTEN så var det nationella idag, jag har ingen aning om hur det gick, bra eller dåligt... Jaja, jag hatar prov iallafall och imogon har vi prov i spanska, hoppas ana-maria är HUK. sen på torsdag har vi ett till nationellt, uschråå.

Elin blev fett fin när hon klippte sig, 400slag på bdb!

RSS 2.0