VALBORG!

idag blir det fest i ludvika med dom bästa i världen!

musikcafé!

Idag var det musikcafé på skolan, det var rätt roligt faktiskt! Mycket skratt och sånt, bra sång osv! Fast de var jävligt varmt. Finns inte så mycket mer att skriva om det. Har varit en bra dag iallafall, tror jag!

Imorgon är det sista dagen i skolan, denna vecka! Ska försyt till stan, får se om det blir gym! Sen hem duscha fixa, åka moppe (antagligen) till grängesberg, leka med elin daghäll och ev. emelie josefsson & emmy ohlsson!

Valborg kommer att spenderas i ludvika tillsammans med dom flesta! Party party, kommer bli skit roligt.
Får se om jag blir i sunnansjö ett tag, blir ju ingen brasa i ludvika iår, så lite sånt vill man ju se kanske.
Men det är ju inte speciellt nödvändigt, jag och emelie ska ju göra en egen brasa nere vid gästhamnen så det blir nog as bra ;;D


Dålig uppdatering!

Ja, som sagt, inte langat några inlägg på ett tag nu! Har haft fullt upp, har knappt suttit vid datorn på en hel vecka! Har faktiskt varit väldigt skönt, istället för att sitta här och dega så är man ute och umgås med kompisar! Det är någonting jag ska försöka bli ännu bättre på, för det finns ärligt inge roligare än att vara med vännerna man tycker om mest! Den här veckan har jag väl mest umgåtts med elin! Har gymmat två dagar, bara, fy! I fredags blev det stan med, elin. patricia, julia, josefine, fredrik, rasmus och hämpa! Lika igår, fast då var jennifer och natalie med också! Skit kul, träffade lite folk nere vid hällarna, sen upp till stan bjöd alla vi träffade på mc donalds nya glass med choklad i, dom tyckte den var god och det var ju bra för oss! Haha! hade as roligt iallafall, måste göras om!

Snart valborg.

Det är ett jävla tjatande om alkohol...

dom säger att det är nått som vi inte tål, men brännvin det är nyttigt som själve fan, jajjemän.




Gårdagen!

Åkte buss in till stan vid 18  tiden, så var framme där inne 18:25, då mötte jag fredrik och patricia, men dom skulle till sole mio och käka, så jag vänta lite på att elins buss skulle komma! Efter ett tag kom den, och elin hade visst fått fin besök på bussen och en uppmaning om att lovet snart var slut, av våran kära rektor! Vi följde efter henne en bit, inte med flit dock eftersom vi skulle till sole mio och hon gick den vägen! Iallafall så kom vi fram dit, men vi orkade inte vara kvar, så vi gick ner till bowlingen, kollade lite på dom som bowla, vilka var typ ett helt gäng i ... efterblivna? Så, det var ju inte såå himla lätt att hålla sig för skratt! Efter tag kom patricia, fredrik och hämpa ner dit, men då hade vi gått ut utanför istället för vi kunde inte stanna kvar där nere! Men så gick vi in igen och då ropade sanna på mig, jag såg inte att det var hon först så patricia fråga mig om jag inte skulle gå dit! Då frågade jag henne, va? vem är det då? haha! Sen gick jag lite närmare och såg att det var sanna, (ja, jag har dålig syn) så satt vi oss där, och pratade lite, och hon tog hand om en av dom "efterblivna" eller vad man ska kalla dem! Sen gick vi, träffade på linda och johanna, då skulle sanna, malin och han den där gå, då skrämde han elin! Det  var faktiskt riiktigt roligt! Sen kom väl rasmus också, så gick vi alla runt lite, vi gick upp till nisse där linda höll låda, var väl där ett tag, sen gick vi till biljarden, jag och elin tog en varmchoklad medans hämpa och rasmus spelade, fredrik och patricia kollade på! Sen tänkte vi att vi skulle bowla, men det var ner stängt i hela sporthallen då allt hade stäng vid åtta! Så vi gick till haffas och hängde där ett tag! Kom hem vid en elva kanske!

Kul kväll iallafall :)


Solen SKINER

Idag vaknade jag vid 9-10 av att solen sken! Jag blev glad, jag försökte sova mer, men då ringde det på hemtelefonen, jag svarade inte för jag hann inte! Jag har hunnit äta frukost, och suttit vid datorn! Det var nyss ett kattbråk utanför fönstret, tror det var Misse [vs] Joppe (elinskatt). Elakt!

Nu vill jag ha glass....


Villgott & Misse

Min blogg är tillbaka, tydligen? Konstigt....



Villgott

Misse





Påsklov - Förkyld!

Hellu, påsklov är fint och jag är sjuk, känns ju jätte roligt! Den här helgen som vart tror jag jag åkte åtminstonde 10 mil med mopeden, och det här väl mest varit fram och tillbaks från grangärde, några vändor till nyhammar också! Jag är ju inte dirket jordens smartaste människa som åker moppe när jag är förkyld och allt jag vet inte vad! Eftersom jag var det redan i torsdags så.. och då hade jag feber också! Men, det har varit skitkul lov, hittils! I söndags grillade vi korv nere vid skolan, jag, patricia, elin, angelica, emelie, natalie och jossan, skit ruligt! Sen fick vi besök av walter och jimmy en sväng! På kvällen drog vi hem till elin, mkt fint! Hoppa studsmatta med träskor är ruligt, det kan vi fråga natalie om! Haha!

Nu ska jag krua på mej, så jag kan hitta på ngt skoj imorgon kväll!


hos eliiiiiiin

Tjo, sitter hemma vid elin, med natalie, jossan och emelie!
Snart blir det sängen, godnatt

Grattis mamma på 45-års dagen <3

Wöhö, ja, idag fyller min mamma år :) <3

Det var allt för i dag ;D

"Varför kastar du dammsugare på oss?"

Denna helg har varit skit nice, i fredags var jag till borlänge med kalle, maria, patrik och tobias, gick runt där osv! Igår var jag med elin, sara, emmy och christoffer! 

Imorgon är det prao, jag ska praoa med min mor! höhö. Sen imån ska vi till Leksand och kolla på hockey, så intressant nu när leksand inte kan gå upp och rögle redan är uppe, ehm! Jaja, utflykt!

Idag gymma jag och patricia, mycket nice!


S t ö r  m i g  p å  d i g !

It's My Life

Hej, jag langar ett nytt inlägg, inte för att jag har någon som helst aning om vad jag ska skriva, men iallafall, imorgon är det sista dagen i skolan på två veckor, prao nästa och sen påsklov! Det ska bli så jävla nice! Den här veckan har skolan faktiskt varit rätt lugn, inte så mycket att plugga på, bara spanska som jag ska redovisa helt själv imorgon! Det kommer säkert gå käpprätt åt helvete, nejmen, det får gå som det går! Vi har också börjat med ett rätt så intressant ämne i engelska nu, vi fick välja mellan en massa alternativ som finns i en dels ungdomars liv! Så det fanns t.ex anorexia, självförtroende, alkohol, droger, sex osv! Så vi delade in det i klassen och jag valde att skriva om heroin och en till drog, jag har börjat lite smått med det, sen ska vi redovisa det i slutet av april! Haha på tal om droger så pratade vi med våran kurator idag, Björn, han sa att han hade rökt på, och berättade precis hur det blev och kännas och allt möjligt om det, jag tyckte det var intressant, haha! Han har varit borta från skolan bra länge nu, så var han där idag! Han sa: Nemen va alla har bytt frisyrer och färget håret! Då svarade jag: Ja du med, det börjar bli lite grått! Kanske inte låter så kul, men de var det då! Haha! Föresten, jag fick G på mina svenska nationella prov, hela klassen fick typ det! Men aa, jag är nöjd över det iallafall! Sen känns det ju inte speciellt bra när vår engelska lärare säger att hon HOPPAS att vi klarade dom, när hon redan rättat dom och troligen satt ett betyg... Så vi får se hur det blir med det....


Oj, va mycket skola jag skrev om! Men det är typ allt man gör, går i skola osv! Fast jag och Patricia har kommit igång ordentligt med gymmet nu, och det känns väldigt bra! 3-4 ggr i veckan gymmar vi, mycket nice mycket nice!

Well, hade bra

RSS 2.0