110430 - Well I will keep calling you to see if you're sleepin are you dreamin, and if you're dreamin are you dreamin of me


110428 - It's the LAW! We will not let you go - let me go

Har en Queen stund såhär på kvällskvisten, självklart från min och angelicas underbara spellista. Man blir både glad och ledsen av den, allt man behöver finns där. Okej, nu har jag typ skrivit om den flera dagar, haha men ja.

På lördag är det valborg och då blir det partaj som tusan, kommer bli en kanon kväll!


110427 - If you don't love me, well, don't shove me out into the dark, without a flashlight or a spark.


110425 - Restless longing for some solitary company

Haft en bra, solig och trevlig dag idag, blev lite foto med patricia och så. Sen har jag väl inte gjort speciellt mycket mer.








Blev ju inte så mycket bilder på Patricia då hon bara gav mig bilderna på mig själv! Ser också ut som att jag har skägg på fjärde bilden (jag har inte skägg, haha) haha skugga är ju fint. Hur som helst så är det kul att fotografera!

110425 - I show no emotion whatsoever so.

Sitter och lyssnar på jordens bästa spellista, och jag och angelica har den bästa musiksmaken, så det är väl förståligt, höhö. Har lite låtar som den kan fyllas på med, så hör av dig at när du läser det här, lyssna på låtarna och se om de duger. Haha jag är dum i huvet.

JAJA, nu är det snart mat sen åker jag till patricia och gör något i solen!


110424 - Loo, eller kanske.

Som sagt, igår blev det lite utgång. Som vanligt så försvinner erika oftast iväg, så henne ser man bara lite då och då.. Jag och Jc hade ganska många djupa diskussioner under kvällens gång, sen titta vi mest på folk, hä ä så kul, skratta lite fint. Just ja, vi körde macarena på catwalken också - jätte fint. (Inga bilder från denna kväll, inga bilder från någon kväll)

Jaja, NU lyssnar jag på musik, dricker energi och ska ta en sväng på bm, men undrar om jag får det.. (?) 16.00 är det dags för middag hos Ulla och Lasse, gott det.

110423 - Drink it up, drink-drink it up

Ser fram emot grillat idag. Sen blir det halv sex bussen in till stora staaan med Erika, Emelie och Joel, party party! Har dock lite jag måste göra idag så inte blir det chill inte.

Det var något jag skulle skriva, men det har jag glömt. hej


110421 - Li-li-li-like it

Super glad chey 93 som kunde sova inatt utan några problem. Firade detta mirakel med kycklingrulle till frukost, haha, den var mjuk. Poppar Status Quo för fulla muggar också, tycker det är bra det. And I like it, I like it, I like it, I like it. I li-li-li-like it, li-li-li-li, here we go.. Rockin' all over the world!

Idag då? Ja, vet inte om jag kan påstå att jag är speciellt frisk, så blir nog högst en tur på min fina black magic. Men mår MYCKET bättre i alla fall, så. Känns inte bra att jag inte har tränat på hela veckan, har gått två promenader typ lika långa som att gå runt vårat hus, enbart för att få frisk luft typ, och igår höll jag på dö av hosta när jag var ute.


Expatriate - The Spaces Between
Dom var ju förfan förband åt placebo, kom jag på.


110420 - Just another wednesday

Mule är fortfarande sjuk och det är ju tråkigt. Blev en sömnlös natt inatt, provade att sova i sängen, två olika golv och fåtölj, hade 39 grader feber också, sådär super kul. Men nu har jag fått nå "starkare" grejer så nu börjar det bli bättre, hoppas på att få sova inatt i alla fall.

Har ingen större lust att sitta hemma just nu, men så får det bli, imorgon satsar jag på att vara super frisk! Känns som man missar så mycket när man är sjuk, fast ne.



Such A Fool - 22-20s


Gotta Get Home - Expatriate

110419 - Usch

Helloo, sjuk och go är jag idag. Inte omöjligt att jag har feber heller, usch. Halsen är dum, måste hosta i en kvart innan jag kan andas igen, och ont gör det. Kunde inte sova speciellt mycket inatt. Jag orkar inte vara sjuk på ett lov, då ska man njuta av sin ledighet, jo hej vad jag njuter.

Har i alla fall gjort mig lite te, är ju inte världens godaste dryck direkt men det får väl duga. Har ingenting att göra heller, kan inte kolla på film/tv för jag hostar så mycket så hör inte vad de säger, datorn är tråkig, kan inte sova. Deprimerad är vad jag är, och har kommit på att efter den där jävla ap svinsprutan så har jag varit sjukare (när jag väl är sjuk) än vad jag var innan. Så tack sprut äckel för att jag inte kan andas idag, tack. SKulle aldrig ha tagit den där...

110417 - Ah kanske

Idag känner jag mig mycket sjuk, tyckte ju att jag var sjuk igår och nu är det värre, så super sjuk säger vi. Men det problemet tänker jag ignorera. Man blir ju sjukare om man sitter hemma och intalar sig att man är sjuk, mm, det är inte bra för den sociala hälsan, uj uj.

Sitter just nu och väntar på min fader som ska köpa glass, kommer det någon glass eller? nej, och här har man ställt upp att brygga kaffe åt honom. Okej, nu kom han.

Daimstrut.


110416 - Tog mig en sväng

Ja, jag tog med mig en sväng ner till sjön, kändes rätt så fult när jag gick ner dit, hade mina powerkings i en systempåse, tönten, eller ah det är ju rätt coolt.. ;) haha! Det var rätt skönt tills solen gick ner där jag satt, och det började blåsa, hm så jag gick hem och blev desperat. Snart åker jag, Erika och Emelie in till stan och picknickar, soo sweeet.



Status Quo!

 

110416 - A la la la la long

Jag kommer ingen vart, har tänkt att jag ska gå ut och ta en promenad i typ två timmar. Men jag sitter ju så skönt här i min fåtölj som jag aldrig har setat i förut typ. En låt jag har fått på hjärnan de senaste dagarna är Sweat ( A La La La La Long) med Inner Circle.

NEJ, nu ska jag fan ta mig härifrån. Hej & hå


110416 - Suk?

Ja men va trelivt, har sjukt ont i halsen, fick starta dagen med hostmedicin. Men jag ska inte bli sjuk, det kan jag vara när det inte är lov istället, huhu. Ska nog i alla fall träna ändå, har inte tid att vara invalid.

Gårdagen var trevlig, blev vattenpipa och en mini roadtrip runt i byarna och stan.

Idag är det 3 månader kvar!

110415 - It reminds me that it's not so bad

Idag är jag glad, påsklov är sweet och jag behöver inte oroa mig att gå till något städjobb eller någon sunkig skola. Känns väldigt bra det här. Nu beger jag mig snart mot Angelica :))


Visa tänderna är grejen. Hejhopp

110413 - Dagens vill ha!

Jag vill ha en isbjörn, dom är så jävla söta. Liiite smått farliga bara, hehe. Men det finns ju farliga människor också såå.. Nej men allvarligt, titt så go!





110411 - Do what you want, but don’t be proud

En på praktiken frågade mig om jag ville städa i framtiden, trodde att han var oseriös men icke. Han måste alltså tro att jag och Louise är där för att få erfarenhet av städning och sen söka städjobb när vi gått ut skolan. Jo för vem har att bli städerska som drömjobb? Trodde han faktiskt visste att vi gick turism linjen. Haha, blev lite ställd när han frågade mig så minns inte vad jag svarade, tror jag sa något i stil med "eh nja, jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med"

Nu ska jag gå ut i vårat gym och ställa mig på en gnisslande crosstrainer i ca 50 min. Sen blir det att åka hem till Angelica och lyssna på bra musik, gråta lite och vattenpipa.


110411 - Städa är kul

Jajjemän, har en super bra dag på min praktik, eller? Det är ju långt ifrån det jobbigaste jag har gjort, men tråkigaste. Städa, diska, torka golv och bord, vattna blommor m.m, Ja som sagt inte allt för kul! Träffade ju mer folk när jag var på akvariet och han som lovade oss mat kan jag inte hitta så blir utan. Jag som är så hungrig, vet ju vart maten ligger men törs inte bara ta, men får fråga någon annan! Nu blev jag ju tydligen ensam in the kök också, för hon som sa åt mig att städa slutade nu, skumt ställe det här! Varför får jag inte sluta då? Har städat allt som går nu, ah okej har faktiskt inte städat en enda toa. Hm, måste leta mat

110411 - Godmorgon

Är påväg mot bussen till stan, där jag får sitta i 40 min och vänta på nästa buss som går till Borlänge. Blir en dag med disk och städning utan Louise, känns mycket tråkigt, så nu får du krya på dig så du kan komma och städa med mig på tisdag. Annars blir sofia mycket mer ledsen ögat! TAR DISKEN IDAG, så ändå lite tur att du är sjuk så jag slipper bädda sängar ;)

110410 -

TA INGEN FÖR GIVET!

Känns som att man blir tagen för givet allt för mycket här i livet...


110410 - It feels like I’m going insane

Godkväll.

Min rubrik passar väldigt bra in på hur jag känner just nu, eller just nu säger jag, mest hela tiden. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, vill inte dumpa mina problem på någon för det är fan bara jobbigt, och så vill jag inte att alla ska veta heller, skriver inte mina problem på facebook, det känns bara onödigt och jag stör mig på de som tycker synd om sig själv och skriver ut det på det sättet, uppmärksamhet på facebook liksom, fan va personligt!! Hur kan man ens vilja att folk ska veta att man mår dåligt, över typ skit saker som ändå går över efter någon timme, en annan sak vore väl om någon hade dött eller något. OCH sånna som bara bryr sig om sig sjävla, jag OGILLAR dem starkt, ingenting är deras fel, de kan alltid skylla på någon annan. OCH de som säger två olika saker för att de har glömt bort att de har ljugit första gången, mest skrattretande men fyfan va irriterad man blir i längden!

Varför ska man dumpa sina problem på någon annan? Jag kan ha problem, men behöver verkligen inte visa dem, lägga min skit på andra, nej tack, för jag vill inte ha någon annans problem när jag har mina egna!

Visst är det klart att man ska kunna prata med sina vänner om saker, men det kommer till en gräns när man inte står ut mer, när det bara är PROBLEM, när hela vänskapen, eller familj går ut på problem.

Jag köpte ett strips och fick hela menyn som jag egentligen inte ville ha. Jag åt tills jag blev mätt, och till slut spydde jag upp det. OCH det är precis vad jag gör nu, ville inte ha en hel jävla meny!

Vissa saker kan nog fattas fel, men tycker ni att jag är dum i huve nu så säg deeet!

110409 - Thats why I kill today in case I'm gone tonight

Blev en vända till Stockholm och Västerås idag, världens bästa mamma fyller år idag så då ville hon åka iväg lite. Kom hem för ett tag sedan igen.

IDAG kom det också någon tår sådär för jag blev att längta till USA så mycket, haha tönten. Men seriöst, nu längtar jag sönder, verkligen, dör av att vara här, Sunnansjö, Ludvika? Va är det för jävla ställe liksom, hej hej här bor jag.

I stockholm i alla fall, så var vi på arlanda och kikade på flygplan. Brukar göra det då och då med några års mellanrum, haha. Tycker det är sjukt häfftigt att se dem på nära håll. Ville bli pilot där ett tag men min värdelösa syn stoppade den drömmen ganska kvickt. I västerås skulle vi väl in på ikea och kolla, men där fanns det ju ingenting för dom ska flytta, haha, så blev hälla, där jag hittade mig en vårjacka som min mamma fick betala, tack mamma, det kostar att fylla år, hihi!

Var föresten en äldre dam som blåste omkull idag när hon plockade tussilago. Såg ju när hon plockade dem och så vidare, sen vips ser jag hur människan ramlar omkull och slår huvudet i en sten, och ligger kvar där och inte rör på sig i kanske 10 sek, blev ju liv rädd att hon hade dött eller något, men sen rörde hon sig men var nog helt groggy, pappa gick ut och hjälpte henne, snäll han är, hade aldrig vågat gått dit. Såg riktigt otäckt ut..


110408 - Life is short



himla fin låt!

110402 - Can you be my doctor?

Ska strax ta mig en dusch, sen bär det av till stan för lite fest.


RSS 2.0